News

Gest impresionant al unei femei din Cluj Napoca. A anunțat că dă o casă în chirie fără bani

O femeie din Cluj Napoca a făcut un gest impresionant și care a devenit viral peste noapte. Femeia a anunțat că dă o casă în chirie fără bani preț de un an de zile
26.05.2022 | 11:48
Gest impresionant al unei femei din Cluj Napoca A anuntat ca da o casa in chirie fara bani
Gest impresionant al unei femei din Cluj Napoca care dă o casă în chirie gratis. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Aproape incredibil, dar cât se poate de adevărat, o femeie din Cluj Napoca a decis să-și dea casa în chirie fără să ceară bani. Culmea, totul s-a întâmplat într-un oraș considerat printre cele mai scumpe din țară.

Gest viral făcut de o femeie din Cluj Napoca

De altfel a intrat în istorie anunțul prin care o agenție imobiliară închiria o garsonieră de numai câțiva metri pătrați. Cu toate acestea, într-un oraș în care proprietari nu mai știu cum să crească prețul și să pună mâna pe mai mulți bani, femeia a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

Aceasta oferă gratuit în chirie, timp de un an, o casă de pe strada Constantin Brâncuși. Vorbim despre o locuință cu 3 camere, una pe care a ținut să o și prezinte celor interesați.

„Ofer în folosință gratuită o casă pe Constantin Brâncuși pentru un grup de 2-3 studente liniștite fără posibilități, pentru o perioadă de 1 an. Casa este compusă din living, bucătărie, două dormitoare, două băi + spații depozitare. Utilitățile vor trebui împărțite și platite de locatare, se face contract de comodat”, este anunțul postat de femeie pe un grup de Facebook.

ADVERTISEMENT

Nu a mai durat mult până când postarea femeii a devenit virală în mediul online. Aceasta a strâns sute de reacții în doar 10 ore de la publicare și zeci de comentarii.

Interesant este că aproape în toate, oameni au ţinut să o laude şi au apreciat gestul superb. „Un gest exemplar, vă respect că faceți asta! Sănătate și numai bine să aveți parte”, a comentat Ioan Mihai la postare.

ADVERTISEMENT

„Ce faptă nobilă! Felicitări!”, a scris şi Gabriela Deneș într-un alt comentariu. Cei interesați i-au scris deja în comentarii femeii că i-au lăsat un mesaj personal pentru a închiria proprietatea.

De remarcat că în imaginile prezentate se poate observa că locuința are camere la mansardă, iar după desenele de pe pereți, cel mai probabil a fost o cameră de copii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, proprietara a mai precizat în comentarii faptul că locuința va fi disponibilă în cel mult două săptămâni. Asta pentru că femeia a ținut să explice că vor avea loc lucrări de igienizare. Totodată, proprietatea va fi utilată minimalist, însă cu toate cele necesare

ADVERTISEMENT
Tags: