News

Gest impresionant al unui pensionar din Cugir. A donat 10.000 de lei pentru spitalul din localitate

07.04.2020 | 11:15
Gest impresionant al unui pensionar din Cugir A donat 10000 de lei pentru spitalul din localitate
ADVERTISEMENT

Un pensionar în vârstă de 87 de ani din orașul Cugir a donat suma de 10.000 de lei pentru spitalul din localitate, într-o perioadă extrem de dificilă pentru cadrele medicale, angrenate într-o luptă dură cu pandemia de coronavirus.

Un pensionar din Cugir a donat 10.000 de lei pentru spitalul din oraș

Pe numele său Mircea Ionescu, pensionarul din orașul Cugir, situat în județul Alba, a impresionat autoritățile locale. Acesta a decis ca toate economiile sale adunate în ultima perioadă să fie transformate în ajutor pentru medicii din localitate

ADVERTISEMENT

Banii donați de inimosul pensionar din Cugir au fost transferați deja în contul deschis pentru achiziționarea de materiale şi echipamente necesare în contextul epidemiei de coronavirus.

După gestul imens făcut la începutul acestei săptămâni, bărbatul de 87 de ani din Cugir a afirmat că a făcut donația pentru a mulțumi statului.

ADVERTISEMENT

“Statul ne-a ajutat până acum şi e în datoria noastră să ajutam la rândul nostru. Îmi doresc din suflet să ajutăm, cât mai mulţi dintre noi! Statul suntem noi”, a spus  pensionarul care a donat banii, conform Libertatea.

Primarul din Cugir, impresionat de gestul pensionarului

Adrian Teban, edilul orașului Cugir, a descris modul în care a decurs donația cetățeanului din orașul pe care îl conduce și a spus că acesta a cerut să fie ajutat cu detaliile bancare ale procedurii.

ADVERTISEMENT

Primarul i-a mulțumit publicat lui Mircea Ionescu pentru donația făcută și tuturor celor care au ajutat în această perioadă.

”Zilele trecute am fost sunat de un pensionar din Cugir care și-a manifestat dorința de a dona suma 10.000 RON pentru echipamente destinate luptei împotriva coronavirusului, doar să îl ajutam cu actele bancare.

ADVERTISEMENT

Astăzi (n.r. luni) s-a efectuat transferul şi doresc să îi MULŢUMESC public în numele celor care vor beneficia. MULŢUMIRI tuturor celor care au sprijinit cu diverse sume activitatea personalului medical din Spital. RESPECT!” a transmis pe contul său de Facebook, primarul localităţii, Adrian Teban.

ADVERTISEMENT