Gest IMPRESIONANT făcut de Mihăiţă Neşu în vestiarul Universităţii Cluj!

Chiar daca Mihaita Nesu a mers in vestiar si le-a vorbit jucatorilor de la “U” despre viata lui, fotbalistii s-au prezentat lamentabil la meciul cu CS “U” Craiova. Suporterii cred ca unii...
26.09.2014 | 12:14
Gest IMPRESIONANT facut de Mihaita Nesu in vestiarul Universitatii Cluj

Chiar daca Mihaita Nesu a mers in vestiar si le-a vorbit jucatorilor de la “U” despre viata lui, fotbalistii s-au prezentat lamentabil la meciul cu CS “U” Craiova. Suporterii cred ca unii dintre fotbalisti au lasat-o mai moale.

Mihaita Nesu a revenit in fotbal si, incepand din urma cu doua saptamani, fostul fundas de la Steaua si Utrecht ocupa functia de video- analist la Universitatea Cluj. La scurt timp dupa investirea in functie, “Bichonul” si-a facut aparitia si la primul sau meci in calitate de oficial al formatiei ardelene.

La initiativa antrenorului George Ogararu, cel care l-a adus pe Mihaita la “U”, acesta a mers in vestiar inainte de meci pentru a-i motiva pe fotbalistii Universitatii.

Nesu a tinut un scurt discurs prin care le-a spus fotbalistilor, printre altele, cat de importante sunt momentele pe care le petrec pe gazon, faptul ca viata de fotbalist este scurta, iar in fiecare moment se poate intampla ceva care sa puna capat unei cariera pentru care s-a muncit foarte mult.

“Le-a povestit mai multe momente din viata lui, le-a urat succes, iar Ogararu a crezut ca acest lucru ii va mobiliza pe jucatori”, a povestit o sursa din cadrul clubului.

“Nici prezenta lui Nesu in vestiar nu i-a trezit deloc pe jucatorii mei”

Din pacate pentru suporterii lui “U”, discursul lui Nesu nu a avut niciun efect in fata elevilor lui George Ogararu. De altfel, la sfarsitul meciului, antrenorul si-a atacat fotbalistii, unul dintre motive fiind legat chiar de faptul ca acestia nu au avut niciun fel de reactie dupa vizita in vestiar a lui Mihaita Nesu. “Nici prezenta lui Nesu in vestiar nu i-a trezit deloc pe jucatorii mei”, a fost una dintre replicile acide ale antrenorului scolit la Ajax.
“Unii dintre jucatori au dat de inteles ca o lasa mai moale”

In aceste conditii, dupa meciul cu oltenii, in tabara “sepcilor-rosii” s-au nascut o serie intreaga de discutii, iar mai multi fotbalisti sunt acuzati de fani ca nu si-ar fi aparat corect sansele. La urechile suporterilor au ajuns mai multe discutii si, se pare ca inaintea partidei cu CSU, unii dintre fotbalisti s-ar fi contract cu oficialii. Astfel, acestia ar fi cerut unele prime restante din sezonul trecut si ar fi amenintat voalat ca si ei o vor lasa mai moale daca nu-si primesc banii.

In hotel cu dusmanii

Inaintea jocului cu Universitatea Craiova s-a mai consemnat un episod ciudat. Astfel, formatia din Ardeal a avut parte de o surpriza neplacuta in momentul in care oficialii se pregateau sa cazeze echipa la hotelul in care se sta in cantonament inaintea tutror meciurilor de pe teren propriu. In acel moment, oficialilor le-a fost transmis ca in hotel se mai afla o echipa, culmea, chiar Craiova! Cand au cerut lamuriri, cei de la hotel s-au scuzat spunand ca rezervarea a fost facuta printr-o agentie care nu a stipulat ca este vorba de adversarul clujenilor.

Sursa: Cancan.ro

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: