News

Gest inconștient. A încercat să traverseze cu mașina un râu învolburat și a fost luat de viitură. Video

Un tânăr din Prahova a fost la un pas de tragedie. Acesta a dat dovadă de inconștiență și a încercat să traverseze cu mașina prin apele învolburate ale unui râu. A sfârșit prin a fi luat de viitură.
13.12.2021 | 19:58
Gest inconstient A incercat sa traverseze cu masina un rau involburat si a fost luat de viitura Video
Mașină luata de viitură în Prahova. Un șofer a încercat să traverseze apele unui râu învolburat. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr din județul Prahova a fost la un pas de tragedie. Într-un moment de inconștiență, acesta a încercat să traverseze cu mașina sa, un Audi A3, un râu de munte cu ape extrem de învolburate din cauza precipitațiilor abundente.

Fără să realizeze pericolul la care se expune, ”viteazul” șofer a intrat cu vehiculul în apă. Nu a apucat să ajungă nici măcar la jumătatea râului și mașina sa a fost luată de viitură.

ADVERTISEMENT

Mașină luata de viitură în Prahova. Un șofer a încercat să traverseze apele unui râu învolburat

Din datele oferite de presa locală, incidentul a avut loc în stațiunea Cheia din județul Prahova.

Șoferul, aflat la volanul unui Audi, a intenţionat să traverseze râul Teleajen, în momentul în care apele erau extrem de umflate de viitura produsă după ploile căzute în noaptea de sâmbătă spre duminică.

ADVERTISEMENT

Tânărul ar fi vrut să ajungă la o pensiune din zona Cheia, judeţul Prahova, scrie ObservatorulPh.

În clipul ajuns pe rețelele de socializare și devenit viral, se vede cum șoferul, încurajat de pe margine de o femeie, intră cu maşina în albia râului, fără să realizeze cât de riscant este gestul său.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, acesta chiar o invită pe partenera sa, rămasă pe marginea râului, să urce în maşină. Femeia, realizând probabil pericolul, i-a replicat: ”Să văd dacă treci tu”.

Ei bine, ”eroul” nostru n-a trecut. Maşina i-a fost luată de apă şi dusă în doar câteva secunde într-un pod metalic. Filmarea, realizată de martori, a fost postată ulterior pe mai multe pagini de socializare.

ADVERTISEMENT

Șoferul a scăpat cu viață. Neamendat de Poliție, dar ironizat de internauți

Cei de la ISU Prahova informează că tânărul în vârstă de 30 de ani încerca să ajungă la o pensiune. Pompierii au intervenit la timp, salvându-l într-un moment critic, în care mașina sa era luată de puhoaie.

ADVERTISEMENT

Sursa citată notează că șoferul nu a fost sancționat de polițiști, neexistând victime, ci doar pagube materiale.

Pe de altă parte, tânărul intrat în calea viiturii s-a ales cu un val de critici și ironii din partea internauților. Iată o parte dintre acestea:

  • ”Direct Prim Ministru te pun ăștia, dacă dau de tine…Apropo…erau ceva pești în apă”
  • ”Einstein spunea că Universul și prostia sunt infinite, totuși asupra infinității Universului am anumite dubii. Tipul asta confirma pe deplin teoria lui Einstein”
  • ”Iată de ce femeile trăiesc mai mult decât bărbații”
  • ”Singura paguba din toată chestia asta este podul”.
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS