Jucătorii merg la Olguţa: “20 de minute pe zi îi facem asta”

Universitatea Craiova a anunţat azi, pe site-ul oficial, că echipa va intra în grevă de avertisment începînd de marţi, oltenii protestînd că nu pot disputa partidele de acasă pe ”Ion...
15.09.2013 | 22:54
Jucatorii merg la Olguta 20 de minute pe zi ii facem asta
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a anunţat azi, pe site-ul oficial, că echipa va intra în grevă de avertisment începînd de marţi, oltenii protestînd că nu pot disputa partidele de acasă pe ”Ion Oblemenco” şi sînt nevoiţi să joace la Severin.

Autocarul echipei va opri zilnic, între orele 13:00 – 14:00, în faţa stadionului ”Ion Oblemenco”, iar jucătorii vor rămîne 20 de minute pentru a protesta cu o banderolă albă la mîna dreaptă în semn de protest.

ADVERTISEMENT

 

COMUNICAT FC UNIVERSITATEA CRAIOVA

FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA MULŢUMEŞTE DIN SUFLET TUTUROR SUPORTERILOR CARE AU FOST ALĂTURI DE ECHIPĂ în meciul care s-a disputat sâmbătă seara pe stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin.
Din estimările noastre, circa 5.500 – 6.000 de suporteri din cei aproximativ 10.000 prezenţi în tribunele stadionului Municipal «ION OBLEMENCO» au venit din municipiul Craiova.
Acest lucru demonstrează, încă o dată, că locuitorii municipiului Craiova AU RĂMAS FIDELI CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA.
Prin urmare, considerăm că NU ESTE NORMAL ca aproximativ 5.500 de craioveni şi echipa de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA SĂ PARCURGĂ 220 de kilometri din simplul motiv că aşa îşi doreşte un funcţionar public, care, cu un vădit EXCES DE PUTERE, ia hotărâri ÎMPOTRIVA INTERESELOR COMUNITĂŢII CRAIOVENE.
Este vorba despre aceeaşi persoană care a câştigat mandatul de edil-şef al municipiului Craiova inclusiv prin votul celor care au trebuit să parcurgă, sâmbătă, distanţa de 220 de kilometri (dus – întors) dintre Craiova şi Severin pentru a-şi vedea echipa favorită.
Toate aceste aspecte constituie un ARGUMENT SUFICIENT pentru a lua, de această dată, o decizie radicală. Astfel, începând de marţi, 17 septembrie 2013, CLUBUL DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA VA INTRA ÎN GREVĂ DE AVERTISMENTÎn fiecare zi, între orele 13 şi 14, autocarul echipei UNIVERSITATEA CRAIOVA VA OPRI ÎN ZONA STADIONULUI «ION OBLEMENCO», IAR COMPONENŢII LOTULUI VOR RĂM NE CIRCA 15 – 20 DE MINUTE ÎN APROPIEREA STADIONULUI. TOTODATĂ, LA M NA DREAPTĂ VOR PURTA O BANDEROLĂ ALBĂ, ÎN SEMN DE PROTEST.
ACEASTĂ FORMĂ DE PROTEST VA CONTINUA P NĂ VINERI, 20 SEPTEMBRIE 2013.
În situaţia că, până vineri, 20 septembrie 2013, Municipiul Craiova nu va oferi DREPTUL DE FOLOSINŢĂ A COMPLEXULUI «ION OBLEMENCO», ÎN CONDIŢII EGALE CU CEALALTĂ ECHIPĂ care îşi desfăşoară activitatea pe «ION OBLEMENCO», începând de luni, 23 septembrie, CLUBUL DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA VA INTRA ÎN GREVĂ GENERALĂ, urmând a adopta FORME DE PROTEST RADICALE, cu scopul de a atrage atenţia opiniei publice naţionale şi internaţionale şi tuturor organismelor ce luptă pentru drepturile şi libertăţile persoanelor.

Dreptul CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA DE A EVOLUA PE STADIONUL «ION OBLEMENCO» ESTE GARANTAT DE CONSTITUŢIE, DE LEGEA ADMINISTRAŢIEI PUBLICE LOCALE ŞI DE LEGEA 69/2000.

ADVERTISEMENT

Facem un APEL la TOATĂ SUFLAREA ALB-ALBASTRĂ DIN CRAIOVA, DAR ŞI DIN ALTE COLŢURI ALE ŢĂRII SĂ SE SOLIDARIZEZE CU CLUBUL ÎN ACESTE MOMENTE EXTREM DE GRELE, să demonstrăm încă o dată că UNIVERSITATEA CRAIOVA NU POATE FI ÎNGENUNCHEATĂ de cuplul MIRCEA SANDU – OLGUŢA VASILESCU, CUM NU A PUTUT FI ÎNGENUNCHEATĂ NICI DE SISTEMUL COMUNIST AL ANILOR ’70 – ’80.