Fotbal intern

Gest incredibil al lui Carlos Fortes la echipa a doua a Craiovei! Portughezul a fost suspendat 3 meciuri

06.12.2019 | 07:48
Gest incredibil al lui Carlos Fortes la echipa a doua a Craiovei Portughezul a fost suspendat 3 meciuri
ADVERTISEMENT

Carlos Fortes a jucat pentru echipa a doua a Universității Craiova, care a întâlnit Progresul Spartac în ultimul meci al anului din Liga 3. În minutul 85 al duelului disputat pe „Extensiv”, atacantul portughez a vazut direct cartonașul roșu după ce a lovit în față un adversar și riscă o suspendare de lungă durată.


UPDATE, 6 decembrie, ora 07:49 / Comisia de Disciplină și Etică a FRF l-a suspendat pentru trei meciuri pe Carlos Fortes, după ce a lovit un adversar la o partidă din Liga 3. De asemenea, portughezul a primit și o amendă de 2.000 de lei. Fortes a ratat întâlnirea cu FC Botoșani și nu va juca nici în meciurile cu Astra Giurgiu și FC Voluntari. El ar putea reveni în echipa lui Victor Pițurcă pentru ultima partidă a anului în care oltenii vor juca în deplasare cu FCSB, la 22 decembrie.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 29 noiembrie

Carlos Fortes, roșu direct la echipa a doua

Adrian Iencsi, antrenorul echipei secunde a Universității Craiova, a beneficiat de serviciile lui Carlos Fortes pentru meciul cu Progresul Spartac, din etapa a 15-a din Liga 3, ultima ce se dispută în 2019. Cu atacantul portughez pe teren, echipa din Bănie a pierdut cu 1-2, iar Fortes a văzut cartonașul roșu în minutul 85.

Deși a fost titular, Carlos Fortes nu a putut aduce victoria pentru satelitul Universității, iar gestul său din minutele de final ale duelului de pe „Extensiv” i-ar putea reduce șansele de a prinde minute la prima echipă. Portughezul și-a lovit lovit cu capul în plină figură un adversar, reacționând după ce a fost victima unui fault din spate.

ADVERTISEMENT

?⚽️ #live Liga 3, Seria 3 – Universitatea II Craiova – Progresul Spartac

Gepostet von Oltenia TV am Freitag, 29. November 2019

Fortes nu a prins lotul primei echipe în ultimele etape

Carlos Fortes a prins rar echipă după venirea lui Victor Pițurcă în Bănie. Ultimele minute jucate de portughez în prima divizie au fost la sfârșitul lunii octombrie, când a intrat pe gazon în finalul jocului cu Academica Clinceni, încheiat 0-0.

În acest sezon de campionat, Fortes a reușit un singur gol pentru prima echipă a Universității Craiova, în egalul, scor 1-1, cu Poli Iași. După gestul în urma căruia a fost eliminat în duelul Craiova II – Progresul Spartac, portughezul riscă o suspendare de durată.

ADVERTISEMENT

Următorul meci al echipei condusă de Victor Pițurcă este programat sâmbătă, de la ora 17:30, contra celor de la Sepsi. Înaintea jocului de la Sfântu Gheorghe, U Craiova se află pe locul trei, cu 31 de puncte, la trei în spatele liderului CFR Cluj.


(P) Cota BETANO pentru Astra – Universitatea Craiova: 8.50 este cota pentru ”peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!