Sport

Gest incredibil al lui Lionel Messi! Trimis în afara terenului, starul lui Inter Miami s-a îndreptat către camerele TV: „Nu înțeleg”. Video

Lionel Messi a fost protagonistul unui gest incredibil în timpul meciului Montreal - Inter Miami, scor 2-3, în Major League Soccer (MLS).
14.05.2024 | 15:13
Gest incredibil al lui Lionel Messi Trimis in afara terenului starul lui Inter Miami sa indreptat catre camerele TV Nu inteleg Video
Gestul lui Lionel Messi din partida Montreal - Inter Miami, scor 2-3, în MLS. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a avut un gest incredibil în minutul 44 al meciului Montreal – Inter Miami, scor 2-3, în etapa a 13-a din Conferința de Est a Major League Soccer. Starul argentinian a fost trimis în afara terenului de către arbitru după ce campionul mondial a fost faultat de un adversar.

Gest incredibil al lui Lionel Messi! Trimis în afara terenului, starul lui Inter Miami s-a îndreptat către camerele TV

George Campbell l-a faultat dur pe Lionel Messi în finalul primei reprize a duelului dintre Montreal – Inter Miami, încheiat cu victoria echipei lui Gerardo „Tata” Martino, scor 3-2. Starul argentinian s-a prăbușit pe gazon și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Noile reguli din Major League Soccer presupun ca, în cazul în care arbitrul oprește jocul din cauza unei accidentări, fotbalistul faultat este obligat să meargă la marginea terenului timp de două minute.

Lovitura liberă pe care a obținut-o Lionel Messi după ce a fost faultat ar fi reprezentat o șansă uriașă pentru Inter Miami de a reduce din diferență. Montreal conducea cu 2-0 în momentul în care Messi a fost trimis la marginea terenului.

ADVERTISEMENT

„Aceste reguli sunt degeaba, nu le înțeleg..”

Lionel Messi a profitat de timpul petrecut la marginea terenului. Fostul fotbalist de la Barcelona și PSG s-a îndreptat către camerele TV și și-a strigat nemulțumirea vizavi de noile reguli implementate în Major League Soccer.

“Aceste reguli sunt degeaba, nu le înțeleg..”, au fost cuvintele lui Lionel Messi. În tot acest timp, starul naționalei Argentinei a clătinat nervos din cap. Echipa antrenată de Gerardo Martino a întors rezultatul după golurile lui Rojas, Luis Suarez și Cremaschi.

ADVERTISEMENT

Inter Miami a ajuns la 5 victorii consecutive în Major League Soccer și ocupă primul loc în Conferința de Est, cu 27 de puncte după 13 etape. Înaintea meciului cu Montreal, Messi a înregistrat 6 goluri în ultimele 4 partide.

Gerardo Martino, discurs asemănător cu al lui Messi: „Noi am suferit faultul și tot noi am fost pedepsiți”

Gerardo Martino s-a arătat, de asemenea, nemulțumit de noua regulă din MLS. Antrenorul argentinian a comentat pe larg faza în care Lionel Messi a fost faultat de George Campbell. „În situația lui Leo (n.r – Lionel Messi), a fost fault clar. Jucătorul merita un cartonaș galben, ceea ce ar însemna că Messi nu ar fi părăsit niciodată terenul timp de două minute.

ADVERTISEMENT

Din cum văd eu faza, noi am suferit faultul și tot noi am fost pedepsiți. Cu schimbările acestea de reguli, sunt mult mai multe situații care trebuie revizuite.

A fost totul atât de clar! Trebuia să fi fost un cartonaș galben, iar până la urmă tot noi l-am pierdut pe Leo timp de două minute”, a declarat Gerardo Martino. Matias Rojas a înscris din lovitura liberă obținută de Leo Messi.

ADVERTISEMENT
Tags: