ADVERTISEMENT
Sporturi

Gest incredibil al lui Cătălin Moroșanu. I-a făcut casă lui Sergiu, „tăticul călăreț”! Video

Autor: Andrei Șchiopu | 11.04.2020 | 16:56
Gest incredibil al lui Cătălin Moroșanu. I-a făcut casă lui Sergiu, „tăticul călăreț”! Video
Gest incredibil făcut de Cătălin Moroșanu. I-a făcut casă lui Sergiu, „tăticul călăreț”! Video . Sursă foto: adevarul.ro

Cătălin Moroșanu a prezentat noua casă a lui Sergiu, bărbatul surprins pe cal în centrul Iașiului. „Moartea din Carpați” s-a implicat pentru ca Sergiu și familia sa să aibă o casă și un loc de muncă.

ADVERTISEMENT

Noua casă a lui Sergiu, bărbatul surprins pe cal în Iași, prezentată de Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu a reușit să-i construiască o casă lui Sergiu, bărbatul surprins pe cal în Iași, printr-o postare pe rețelele de socializare: „În sfârșit a venit clipa cea mare! Acum dragi români puteți să vedeți casa lui Sergiu!

Este o minune înfăptuită de voi, de inima voastră mare si spiritul vostru de români adevărați! Jos este videoul, cu toată casa, curte, gradină, foișor și locul unde îl va ține pe Suru, calul care l-a facut celebru pe ,,Taticul călăreț”🤗”.

„Vreau sa mulțumesc echipei de la BZI, oameni care au fost trup și suflet în acest caz social și nu în ultimul rând VOUĂ, fără voi nu realizam visul lui Sergiu!🙏🏻”, a mai scris Cătălin Moroșanu.

ADVERTISEMENT

„Va avea de lucru și va munci!”

Cătălin Moroșanu a continuat și a anunțat că Sergiu va avea job: Sper să vă placă casa, eu personal am îndrăgit-o pe loc, are o energie pozitivă și sper ca acolo să rămână toată viața! Voi atașa la comentarii contractul de vânzare-cumparare și extrasele de cont pentru cei care doresc să vadă cum s-a cheltuit fiecare bănuț donat in aceasta campanie.

Și că știți cum lucrează Dumnezeu, Sergiu va fi angajat ca lucrător la ApaVital Iasi! 🤗✌️✌️ Va avea de lucru și va munci pentru cele două fetițe superbe și băiatul lui, Sergiu Jr!”.

„Pentru toți cei care doresc să-l ajute în continuare, voi lăsa numărul de telefon al lui Sergiu: (0758) 452 458 ! Misiunea mea nu s-a incheiat, voi veghea asupra acestei familii si voi incerca sa-i indrum pe calea cea dreapta!🤗

ADVERTISEMENT

Al vostru, Catalin Morosanu, ma inclin cu respect in fata voastra!”, a mai scris Cătălin Moroșanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!