Fotbal intern

Gest inedit! Au rupt contractul cu Armando Cooper: “Nu putem colabora cu un jucător care nu își respectă clubul!”

10.12.2018 | 19:15
Gest inedit Au rupt contractul cu Armando Cooper Nu putem colabora cu un jucator care nu isi respecta clubul

Răsturnare de situație în cazul mijlocașului panamez de la Dinamo! Reprezentanții din România au rupt contractul cu Armando Cooper după ce acesta a lipsit de la antrenamentul de duminică al echipei lui Mircea Rednic. Anterior acestui eveniment, agentul Mihai Stan îl apărase pe fotbalist în legătură cu situația lui la formația din Ștefan cel Mare.

Cooper va fi amendat de conducere pentru actul său de indisciplină, iar Rednic va forța despărțirea definitivă de acesta în perioada de mercato din această iarnă.

Au rupt contractul cu Armando Cooper: “Nu îl mai reprezentăm!”

Gest neașteptat al impresarului Mihai Stan, agentul care l-a adus pe panamezul Armando Cooper la Dinamo București. După ce fotbalistul nu s-a prezentat la ședința de pregătire de după jocul de la Hermannstadt, Stan a decis să rupă înțelegerea cu mijlocașul care a participat la Cupa Mondială din Rusia.

E adevărat. Firma noastră nu îl mai reprezintă pe Armando Cooper după ultimele evenimente. Noi nu puteam colabora cu un jucător care nu își respectă clubul”, a confirmat Mihai Stan pentru FANATIK.

Armando Cooper Răzvan Grădinaru
Armando Cooper a jucat la Cupa Mondială, dar nu a impresionat la Dinamo

Are contract beton, dar Rednic vrea să scape de el

Înaintea episodului cu antrenamentul ratat, Mihai Stan îi luase apărarea fotbalistului dinamovist. “Am vorbit cu cei de la Dinamo și despre Armando. El este un jucător de mare calitate, cu experiență și, când au apărut acele zvonuri despre plecarea lui, era foarte afectat.

În legătură cu contractul, lucrurile sunt simple. El mai are trei ani cu Dinamo și e aproape imposibil să îi rupi contractul. Ca să reziliezi un astfel de acord e greu de crezut, dar, ca și în cazul lui Penedo, totul depinde de cei de la Dinamo”, afirma Stan.

Ioan Filip Dinamo
Ioan Filip, fost jucător la Oțelul Galați și la Viitorul, este dorit de Mircea Rednic la Dinamo

În acest moment, șansele ca panamezul să rămână și în 2019 la Dinamo sunt minime. Mircea Rednic vrea să scape de el și deja pregătește mutările care să acopere despărțirea de Cooper: Ioan Filip, fost campion cu Oțelul Galați, care este liber de contract, și May Mahlangu, dorit sub formă de împrumut de la Ludogoreț.