Life

Gest inedit, în direct, în emisiunea lui Dan Capatos: “E prima oară când asist la un moment din ăsta”

Un gest inedit a avut loc, joi seară, în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show. Prezentatorul a asistat la un moment special, în direct, la Antena Stars.
03.12.2021 | 09:34
Gest inedit in direct in emisiunea lui Dan Capatos E prima oara cand asist la un moment din asta
Dan Capatos a asistt la un gest inedit, în direct la Xtra Night Show. Sursa foto: Captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Un concurent din casa Mireasa a făcut un gest inedit chiar la emisiunea lui Dan Capatos. Prezentatorul TV a fost uimit și a declarat că nu s-a mai întâmplat așa ceva până acum.

Gestul lui Ion l-a impresionat pe moderatorul TV, dar și pe restul persoanelor aflate în platou.

Nimeni nu se aștepta la un astfel de moment la Xtra Night Show. Este vorba despre Ion, cel care formează un cuplu cu Raluca la Mireasa.

ADVERTISEMENT

Gest inedit, în direct, la emisiunea lui Dan Capatos. Ce a făcut un concurent de la Mireasa

Mai exact, Ion de la Mireasa a făcut un gest cu totul inedit și a cerut-o pe iubita lui în căsătorie, în direct la Xtra Night Show.

Copleșită de emoții, Raluca nu se aștepta la asta, mai ales la televizor, într-o emisiune live. Evident, răspunsul ei a fost unul afirmativ. Tânăra a spus un „da” din toată inima.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos a fost impresionat de gestul lui Ion și a declarat că până acum nu au mai fost astfel de momente în emisiunea pe care o moderează de ani buni. Mai mult, acesta nu a asistat la cereri de căsătorie înainte, ci doar la a lui.

„Înțeleg emoțiile. Cu buchet frumos, cu inel cu diamante. Buchetul mi-l dai înapoi, îl mai folosim, păstrează inelul și băiatul.

ADVERTISEMENT

A zis ‘da’ imediat, semn că nu au contat momentele mai puțin plăcute. E prima oară când asist la un moment din ăsta, moment care nu e al meu.

(…) Să aveți o viață frumoasă, cel puțin precum a fost acest moment”, a declarat Dan Capatos la Antena Stars, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Ion și Raluca de la Mireasa
Ion și Raluca de la Mireasa s-au logodit. Sursa foto: Captură Antena Stars

Ralucăi i s-a tăiat răsuflarea atunci când iubitul ei i-a pus întrebarea. „Nu pot să cred, ce mi-ai făcut?”, i-a spus aceasta, copleșită de emoții. După ce a acceptat cererea, iubitul ei i-a pus pe deget un inel superb cu diamant.

Ion și Raluca formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din casa Mireasa. În același timp, relația lor este una controversată întrucât mai apar și momente tensionate între ei.

Cu toate acestea, cei doi au reușit să treacă peste neînțelegeri. Ion i-a demonstrat Ralucăi că este cu adevărat îndrăgostit de ea, așa că a decis să-i pună marea întrebare.

Blondina nu s-ar fi așteptat niciodată să fie cerută în căsătorie în direct la TV. Momentul a fost unul special pentru amândoi, dar și pentru susținătorii cuplului.

ADVERTISEMENT
Tags: