Sporturi

Gest minunat al Soranei Cîrstea în lupta cu epidemia de coronavirus: „Trebuie să ajutăm cu tot ceea ce putem!”

30.03.2020 | 12:06
Gest minunat al Soranei Cirstea in lupta cu epidemia de coronavirus Trebuie sa ajutam cu tot ceea ce putem
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a ales să se implice în lupta cu coronavirus și va dona Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, pentru lupta împotriva COVID-19.

Gestul minunat al Soranei Cîrstea în lupta cu coronavirusul

Sorana Cîrstea a hotărât să facă o donație Spitalului Județean de Urgență Târgoviște în lupta împotriva epidemiei de coronavirus și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare:

ADVERTISEMENT

„Ieri, am făcut o donație spitalului din orașul meu natal. În vremuri grele, ar trebui să ne unim cu toții și să ajutăm cu tot ceea ce putem!”, a scris Sorana Cîrstea, pe contul său de Twitter.

Și Simona Halep a donat

Simona Halep a donat în lupta pentru pandemia de coronavirus: „Din păcate, traversăm o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina acum câteva luni.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, este ocazia perfectă pentru a arăta că şi noi ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru.

În timp ce noi stăm acasă medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe ca să trateze şi salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general”.

ADVERTISEMENT

„Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii.

Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa”, a mai spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT

„Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!”, a încheiat campioana de la Wimbledon.

  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
ADVERTISEMENT