Gest neaşteptat al lui Diego Maradona la tragerea la sorţi pentru CM 2018!

Marian Popovici   
in Stiri sportive
01/12/2017, 17:50
Gest neaşteptat al lui Diego Maradona la tragerea la sorţi pentru CM 2018!

Fostul internaţional argentinian surprins întreaga audienţă în momentul în care a luat mâna unui rus din sală şi i-a pupat-o. Nu este un personaj foarte cunoscut, cel căruia i-a pupat Maradona mâna. 

“El Pibe d’Oro” este invitat la tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor de la Campionatul Mondial, el fiind printre fostele legende care vor extrage echipele din urne, în cadrul ceremoniei de la Moscova. 

Maradona, întâlnire cu Pele 

Diego Maradona s-a întreţinut minute bune înaintea ceremoniei cu Pele, fostul jucător legendar al Braziliei. Maradona speră ca naţionala “pumelor” să aibă o grupă uşoară la CM din Rusia.

Gary Lineker şi jurnalista rusă Maria Komandnaia sunt prezentatorii ceremoniei de la Kremlin. Argentina este cap de serie, în ciuda faptului că a tremurat pentru calificare până în ultima etapă. 

Ştirea MOMENTULUI

Anglia – Panama 0-0. Live video la CM 2018. Penedo, faţă în faţă cu Harry Kane

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.