Life

Gest neașteptat făcut de Andreea Marin când a mers în vizită la Andreea Raicu. Fanii au crezut că nu văd bine

14.10.2020 | 14:40
Gest neasteptat facut de Andreea Marin cand a mers in vizita la Andreea Raicu Fanii au crezut ca nu vad bine
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a mers în vizită până acasă la Andreea Raicu, cu o zi în urmă, iar cele două vedete s-au distrat pe cinste.

Urmăritorii din mediul online ale ambelor femei celebre au crezut cu siguranță că nu văd bine când au avut în fața ochilor câteva scene, oferite de acestea. Imaginile au fost publicate pe conturile lor oficiale de pe Instagram și le-au dat cu siguranță palpitații fanilor.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a debutat la începutul acestei săptămâni cu emisiunea ei, “Nu există nu se poate”, difuzată pe TVR 2. Show-ul este unul motivațional și i-a adus acesteia o mare popularitate, odată cu revenirea ei la TVR.

Gest total neașteptat din partea Andreei Marin când era acasă la Andreea Raicu. Ce au făcut prezentatoarele

Prietenia dintre Andreea Marin și Andreea Raicu pare să fie una mult mai strânsă decât și-ar fi putut imagina cei din public. Cele două își efectuează adesea vizite, iar cea mai nouă astfel de întrevedere a lor a fost și una de la care nu au lipsit pozele sau filmulețele.

ADVERTISEMENT

Urmăritorii de pe rețelele sociale au putut vedea cu ce s-au preocupat cele două femei celebre de la noi. Seara lor a fost una din care nu au lipsit gesturi total neașteptate.

Mai exact, Andreea Marin nu s-a putut abține atunci când o ajuta pe Andreea Raicu să își aranjeze o rochie și i-a aplicat acesteia o palmă… tocmai peste posterior. “Cine s-ar fi gândit la una ca asta?”, a scris Andreea Raicu în dreptul filmulețului lor, publicat de ambele vedete pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Surprinsă de un astfel de gest, fosta prezentatoare Prima TV a început să râdă. La fel s-a întâmplat și cu Andreea Marin, care a fost și ea uimită de modul în care s-a comportat.

Gest neașteptat făcut de Andreea Marin când a mers în vizită la Andreea Raicu. Fanii au crezut că nu văd bine
Andreea Marin i-a aplicat o palmă peste posterior Andreei Raicu (sursă foto: Instagram)

Cele două prezentatoare le-au arătat fanilor că au petrecut o seară plăcută una în compania alteia, în care au urmărit cea mai nouă ediție din emisiunea Andreei Marin, de pe TVR 2. Aceasta a avut-o ca invitată de curând și pe actrița Dana Rogoz.

ADVERTISEMENT

“Ia te uita cu cine ma uitam eu aseară la emisiune! Acasă la Andreea Raicu, cum altfel decât… la o filmare? O veți vedea curând!”, a transmis Andreea Marin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

O astfel de imagine cu cele două când se distrau și se uitau la televizor, în sufrageria Andreei Raicu, a fost publicată tot pe Instagram. Din anunțul formulat de Andreea Marin, fanii au aflat foarte repede și că motivul pentru care aceasta a mers acasă la Andreea Raicu a fost pentru a o avea tot în calitate de invitată.

ADVERTISEMENT