Life

Gest neașteptat făcut de Sebastian Dobrincu de ziua Ioanei Ignat! Milionarul de la Imperiul Leilor și-a surprins iubita

Cântăreața Ioana Ignat a împlinit 24 de ani. Mesajul primit de la juratul milionar de la Imperiul leilor, Sebastian Dobrincu. Cum și-a surprins acesta iubita.
22.07.2022 | 10:09
Gest neasteptat facut de Sebastian Dobrincu de ziua Ioanei Ignat Milionarul de la Imperiul Leilor sia surprins iubita
Ioana Ignat împlinește 24 de ani. Mesajul primit de la iubit. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ioana Ignat își sărbătorește ziua de naștere. Artista a împlinit 24 de ani și a primit un mesaj de la iubitul ei, afaceristul Sebastian Dobrincu.

Ioana Ignat împlinește 24 de ani. Surpriza făcută de iubitul ei, Sebastian Dobrincu

Ioana Igant își sărbătorește ziua de naștere astăzi. Iubita lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul leilor a primit un mesaj de la partenerul ei de viață pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Astfel, acesta a spus că deși Ioana Ignat are 24 de ani, o vedet ca pe o minoră. Mai mult, juratul de la emisiunea Imperiul leilor de la Pro TV i-a îndemnat pe fanii lui să îi ureze „La mulți ani” vedetei.

”Azi este ziua iubitei mele. Împlinește 24 de ani, dar eu o văd tot minoră. Mi-aș dori să mergeți să îi urați ”La mulți ani!”, a transmis Sebastian Dobrincu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Și Ioana Ignat a postat un story scurt pe Instagram, cu descrierea „Azi e ziua mea” și stă într-un avion.

Totuși, cei doi par a fi departe unul de celălalt, cel puțin dacă ar fi să ne luăm după postările lor de pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a postat din Los Angeles, iar Ioana Ignat este posibil să fie în România, fără iubitul ei, mai ales că imaginea postată pe rețelele de socializare este una mai veche.

Sebastian Dobrincu urare de La mulți ani
Sebastian Dobrincu urare de La mulți ani. Foto: Instagram

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat nu au planuri de nuntă

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Cei doi sunt împreună din 2021 și Ioana Ignat mărturisea că s-a îndrăgostit de iubitul ei când au filmat împreună un videoclip.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Imperiul leilor spunea că nu au niciun plan de căsătorie și doresc să își trăiască viața, mai ales că amândoi sunt foarte tineri – ambii au 24 de ani.

„Nu avem niciun plan. Trăim de pe o zi pe alta. Suntem tineri, ne permitem. Mai încolo, mai greu să faci planuri de pe o zi pe alta, dar acum merge. Nu avem niciun plan de nimic.”, a spus Sebastian Dobrincu, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT