Life
notix pixel id

Gest neașteptat în finala Chefi la Cuțite 2021. Concurentul care a uimit cu strategia lui

Unul dintre concurenții de la Chefi la cuțite 2021 a făcut un gest surprinzător în finala emisiunii culinare de la Antena 1. Tânărul a lăsat pe toată lumea mută cu strategia pe care a ales să o practice.
16.06.2021 | 21:34
Gest neașteptat în finala Chefi la Cuțite 2021. Concurentul care a uimit cu strategia lui
Gest neașteptat în finala Chefi la Cuțite 2021. Concurentul care a uimit cu strategia lui. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Keed, căci despre el este vorba, s-a prezentat cu o banderolă verde pe mâna dreaptă, lucru care a atras imediat atenția asupra sa. Prezentatoarea Irina Fodor l-a întrebat imediat ce a pățit, mai ales că cei trei finaliști trebuiau să-și aleagă echipele.

„Dacă m-ar fi ales Elena sau Narcisa nu aveam cum să gătesc”, a spus semifinalistul de la Chefi la cuțite, în vârstă de 32 de ani, care ulterior a început să râdă, conform a1.ro.

„Ia, uite, bă, mi-a trecut. Am simțit că m-am vindecat. A fost un miracol, nu știu ce s-a întâmplat. Dintr-o dată când am ajuns în echipă la Cătălin am fost atât de fericit încât m-am vindecat instant”, a completat concurentul.

ADVERTISEMENT

Keed, moment neașteptat în finala Chefi la cuțite 2021

Participantul și-a motivat câteva secunde mai târziu și momentul neașteptat din finala Chefi la cuțite. Cântărețul a ales această strategie pentru a nu ajunge în echipă la Elena Matei sau la Narcisa Birjaru.

Gestul făcut de Keed a fost apreciat de mentorul său, chef Florin Dumitrescu, care s-a bucurat că a rămas să lupte pentru concurentul Cătălin Amarandei, ei fiind colegi de echipă înainte de finală.

ADVERTISEMENT

„S-a înfășat la mână să nu prezinte interes pentru nicio altă echipă. Bă, e băiat deștept, cel mai deștept”, a spus juratul de la Antena 1.

Cătălin Amarandei, impresionat de gestul lui Keed de la Chefi la cuțite

Concurentul din echipa albastră a fost extrem de apreciat de colegii săi, dar mai ales de finalistul lui Florin Dumitrescu, care este conștient că avea mare nevoie de ajutorul artistului.

ADVERTISEMENT

„Apreciez enorm de mult că a făcut chestia asta pentru că dacă cineva mi l-ar fi luat mi-ar fi destabilizat echipa”, a completat la rândul său Cătălin Amarandei.

Fiecare dintre cei 3 finaliști are o echipă formată din 7 concurenți. Tema ultimei confruntări de la Chefi la cuțite trebuie neapărat să conțină semnătura lor, fapt care îi poate aduce mai aproape de premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul nu primește numai o farfurie din aur, ci și o sumă care se ridică la 30.000 de euro, așa cum a fost și în sezoanele anterioare.

Sezonul cu numărul 8 a fost câștigat de Ionuț Belei care a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. Cine să fie norocosul de data aceasta?

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri