News

Gest necugetat al unui bărbat părăsit de soție. Și-a rănit propria fiică, intrând intenționat cu mașina în autoturismul în care se afla aceasta

Scene incredibile în Vișeu de Sus. Un bărbat a decis să se răzbune pe familia sa și a intrat intenționat în mașina în care se aflau soția și fiica lui.
07.06.2023 | 16:22
Gest necugetat al unui barbat parasit de sotie Sia ranit propria fiica intrand intentionat cu masina in autoturismul in care se afla aceasta
Scene incredibile în Vişeu de Sus. Foto: Captura YouTube.bb
ADVERTISEMENT

Un incident șocant a avut loc în Vișeu de Sus, unde un bărbat a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce intenționat a intrat cu mașina într-un vehicul în care se aflau soția și fiica sa. Imaginile șocante arată cum femeia și fiica ei în vârstă de 10 ani se aflau într-un autoturism Audi, când din sensul opus a apărut soțul, conducând un autoturism de teren.

Incident șocant într-o familie din Vișeu de Sus

Părinții fetei se află în proces de divorț, iar femeia a obținut chiar un ordin de protecție împotriva bărbatului. Se pare că ex-partenerul acesteia a vrut să se răzbune pe ea. Înregistrarea video cu momentul impactului au fost publicate în mediul online și au devenit virale.

ADVERTISEMENT

Fără a-i păsa că în mașina soției sale se afla și fiica lor de 10 ani, bărbatul a accelerat brusc și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de soția sa. Incidentul a avut loc în seara de luni, 5 iunie, pe o stradă din Vișeu de Sus.

În urma impactului, fetița a fost rănită. Chiar pe înregistrările surprinse de cameră se poate observa cum copila, speriată, deschide ușa mașinii și fuge pe stradă. Ea a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital, unde rămâne internată sub supravegherea medicilor. Autoritățile locale au intervenit imediat, iar polițiștii din Vișeu de Sus au deschis un dosar penal în legătură cu acest incident grav.

ADVERTISEMENT

 

Soțul victimei a provocat intenționat accidentul

“Polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit pe 5 iunie 2023, la ora 20.05, pentru cercetarea unui eveniment rutier produs prin coliziunea a două autoturisme, pe strada Depoului din oraș.

Victima, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Vișeu de Jos le-a declarat polițiștilor că soțul său a provocat intenționat accidentul, întrucât se află în proces de divorț, iar după accident acesta a continuat să o agreseze fizic.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, femeia și fiica ei, în vârstă de 9 ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

ADVERTISEMENT

În urma continuării cercetărilor și a administrării probatoriului, polițiștii din Vișeu de Sus au stabilit că fapta bărbatului conturează elementele constitutive ale infracțiunii de ‘tentativă la omor’, motiv pentru care s-a declinat competența, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în vederea continuării cercetărilor si luării masurilor ce se impun”, -au precizat oamenii legii într-un comunicat.

ADVERTISEMENT