ADVERTISEMENT
News

Gest necugetat al unui tânăr polițist din Medgidia! S-a împușcat în față chiar înaintea Paștelui

Autor: Bogdan Solomon | 18.04.2020 | 13:57
Gest necugetat al unui tânăr polițist din Medgidia! S-a împușcat în față chiar înaintea Paștelui
Un politist din Constanța s-a împușcat în față chiar în Vinerea Mare. Sursa foto: ziuadeconstanta.ro

Un polițist din Medgidia a fost găsit împușcat vineri seară chiar în sediul Postului de Poliție, informează surse oficiale citate de Mediafax. Potrivit acestora, tânărul de 22 de ani ar fi încercat să își pună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Polițist găsit împușcat în Vinerea Mare. Ar fi încercat să se sinucidă

În momentul de față, o anchetă este în desfășurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și urmează să stabilească motivele exacte care l-au împins să comită gestul necugetat. Victima a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Tânărul om al legii a suferit o plagă prin împușcare, însă, din fericire, starea sa este stabilă. Conform informațiilor furnizate de medicii, este conștient și cooperant. Ultima sa testare psihologică a avut loc în anul 2019, chiar înainte de absolvirea școlii.

ADVERTISEMENT

Pentru moment, nu sunt cunoscute cauzele care au dus la producerea acestei tragedii. Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este aceea că polițistul  de 22 ani ar fi încercat să se sinucidă după o ceartă cu iubita.

În cursul zilei de ieri (n.r. vineri, 17 aprilie), în jurul orei 19.40, a avut loc un incident în urma căruia un agent de poliţie, de 22 de ani, din cadrul postului Medgidia al Poliției Transporturi a suferit o plagă prin împuşcare, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde se află stabil, conştient”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, printr-un comunicat dat publicității în cursul zilei de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

A sunat la 112, speriat de gestul pe care era aproape să-l comită

Incidentul s-a produs vineri, 17 aprilie, în jurul orei 19:40, la postul de poliție Transporturi Feroviare/Transporturi Navale Medgidia din cadrul Poliției Transporturi. Agentul, un tânăr în vârstă de doar 22 de ani, absolvent 2019 al promoției din toamnă a Școlii de Agenți de Poliție, era de serviciu și a profitat de această ocazie pentru a se împușca folosind arma din dotare.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, acesta ar fi încercat să se împuște mortal punându-și pistolul sub bărbie, dar în momentul în care a apăsat pe trăgaci a mișcat arma, iar glonțul a ieșit prin barbă. Conștient și speriat, omul legii a sunat apoi la numărul de urgență 112, după care a încuiat biroul și a ieșit pe propriile picioare să aștepte echipajul medical. A fost transportat ulterior la Spitalul Județean Constanța, unde a rămas internat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!