Gest ORIBIL făcut de cel pe care a pus ochii Mantea!

Surpriza totala pentru Andreea Mantea! Frumoasa “burlacita” s-a indragostit in show-ul ei de un luptator care are dosar penal. Barbatul, Cristian Mitrea, a atacat un vatman cu un cutit de...
09.07.2014 | 08:51
Gest ORIBIL facut de cel pe care a pus ochii Mantea

Surpriza totala pentru Andreea Mantea! Frumoasa “burlacita” s-a indragostit in show-ul ei de un luptator care are dosar penal. Barbatul, Cristian Mitrea, a atacat un vatman cu un cutit de vanatoare si a fost arestat preventiv 29 de zile.

Andreea Mantea s-a dus sa isi gaseasca dragostea in show-ul matrimonial “Burlacita”, insa nu s-a gandit o clipa ca o sa fie pusa in fata unor situatii incredibile! Astfel, dupa ce a aflat ca unul dintre concurenti ar fi avut probleme cu legea, pe latura financiara, ei bine, acum afla ca barbatul pe care ea il place enorm in competitie, luptatorul Cristian Mitrea, a fost implicat in incidente teribile.

Andreea trebuie sa stie ca “Mitrutz”, asa cum este el alintat, a injunghiat, in urma cu doi ani, un vatman pe linia 27! Luptatorul l-a atacat pe conducatorul tramvaiului dupa ce s-a sicanat cu el in trafic si apoi a cedat nervos. Surse din politie sustin ca Mitrea, care se afla la volanul masinii sale, o Dacia Duster, circula neregulamentar pe linia de tramvai si, la un moment dat, a intrat in conflict deschis cu un vatman.

Dupa cateva injurii, Cristian s-a dat jos din autoturism si, spre surprinderea tuturor, a scos un cutit de vanatoare si l-a atacat pe om chiar in tramvai, provocandu-i acestuia o plaga pe mana dreapta ce a necesitat spitalizare si acordarea de ingrijiri medicale. Mai mult, a si fost operat la Spitalul Bagdasar-Arseni si internat pentru cateva zile.

In urma conflictului dur, luptatorul s-a predat la Politie, dupa ce si-a adus cu el si trei avocati.“Imediat ce a fost audiat, Cristian Mitrea a fost retinut 24 de ore, apoi magistratii au cerut ca el sa fie cercetat in arest 29 de zile pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente si port ilegal de arma alba”, au declarat surse din dosar

Acum, la doi ani de la scandal, Cristian este linistit, fiindca a ajuns, probabil, la o intelegere cu vatmanul, si nu s-a mai remarcat prin violente, ci prin performantele sportive obtinute ca luptator. Daca Andreea va trece peste acest moment negativ din viata lui, ramane de vazut, important este ca “Mitrutz” a invatat din greselile trecutului si nu le-a mai repetat.

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!