Fotbal intern

Gest senzaţional! Federaţia a dat 10.000 de bilete, gratuit, copiilor pentru meciul Serbia – România!

10.09.2018 | 16:07
Gest senzational Federatia a dat 10000 de bilete gratuit copiilor pentru meciul Serbia  Romania

Meciul de la Belgrad este important pentru adversara României, iar pentru a fi sigură că stadionul va fi plin Federaţia Sârbă de Fotbal a dat 10.000 de bilete gratuit copiilor din Belgrad!

Derby-ul grupei 4 din Liga Naţiunilor, dintre Serbia şi România, care se va disputa de la ora 21:45, va avea parte de o asistenţă inedită. Conştienţi că partida nu va reuşi să atragă la stadion suficienţi fani pentru a umple cele 33.000 de locuri ale arenei Partizana din Belgrad, oficialii sârbi au gândit o strategie de marketing specială.

Bilete Serbia - România
Stadionul Partizana din Belgrad are o capacitate de 33.000 de locuri, iar la meciul Serbia – România o treime din aceasta va fi ocupată de copii

Viitorul, gândit în prezent: 10.000 de bilete, gratuit, în şcoli pentru Serbia – România!

Astfel, în parteneriat cu Secretariatul pentru Educaţie şi Protecţia Copilului, federalii au împărţit copiilor din Belgrad, cu titlul gratuit, 10.000 de bilete la meciul Serbia – România. Mai precis, în 202 şcoli primare din capitala Serbiei au ajuns câte 50 de tichete pentru copii şi pentru însoţitorii acestora, părinţi sau profesori!

Campania s-a bucurat de un real succes, iar oficialii Federaţiei Sârbe de Fotbal se aşteaptă ca în proporţie de peste 90 la sută, cei care au primit biletele gratuite să se afle în tribunele stadionului pentru a susţine naţionala ţării gazdă în meciul cu elevii lui Cosmin Contra.

Se epuizează tichetele la Serbia – România? Ei aduc şcolarii, noi venim cu 1300 de ultraşi!

Dacă naţionala Serbiei va beneficia de încurajările şcolarilor din Belgrad, cea a României va avea de partea ei un număr destul de important de fani. Sunt aşteptaţi la jocul de pe Partizana aproximativ 1.300 de suporteri, majoritatea din aceştia fiind ultraşi ai echipelor importante din ţară. Printre aceştia se vor număra şi suporterii din Peluza SUD ’97, fani ai lui FC U Craiova, care au plecat deja spre Belgrad.

Pe lângă aceştia, şi-au anunţat prezenţa şi reprezentanţi ai altor galerii de renume din ţară, precum fani ai lui Dinamo, ai FCSB, dar şi ai CSA Steaua.

Agitaţia fanilor, în contrast cu relaxarea tricolorilor

În timp ce suporterii au intrat în tensiunea partidei cu Serbia, mulţi dintre ei aşteptând jocul de la Belgrad ca pe o adevărată finală a grupei, fotbaliştii români sunt mult mai relaxaţi. Pentru a-i scoate din monotonie, Cosmin Contra a stabilit o plimbare pentru Săpunaru şi restul colegilor săi. După ce au vizitat Parcul Kalamegdan, tricolorii au mers la un mall din centrul oraşului, unde s-au deconectat vreme de aproape un ceas. Recunoscuţi de unii localnici sau rugaţi de fani români, ei au acceptat să facă poze şi să semneze câteva autografe. Mulţi dintre suporterii care au obţinut o amintire preţioasă de la jucătorii noştri au achiziţionate şi bilete pentru partida Serbia – România.

Naţionala României
Fotbaliştii lui Cosmin Contra au ieşit la plimbare pe străzile din centrul Belgradului înaintea partidei dintre Serbia şi România

Lotul convocat de Contra pentru meciul Serbia – România

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes, 51/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0)

Fundași: Romario Benzar (FCSB, 12/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 3/1), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 27/0), Mihai Bălașa (FCSB, 4/0), Alin Toșca (PAOK Salonic, 13/0), Nicușor Bancu (U Craiova 1948 Club Sportiv, 3/0)

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard Liege, 11/1), Tudor Băluță (FC Viitorul, 1/0), Adrian Stoian (Crotone, 2/0), Paul Anton (Krylia Sovetov, 3/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 35/4), Dorin Rotariu (AZ Alkmaar, 6/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 22/8), Constantin Budescu (Al-Shabab, 11/5), Alexandru Maxim (Mainz, 29/2), Alexandru Mitriță (U Craiova 1948 Club Sportiv, 3/0)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț, 23/6), George Țucudean (CFR Cluj, 5/1), Denis Drăguș (FC Viitorul, 0/0)

Meciul Serbia – România se dispută luni, 10 septembrie, ora 21:45 și va fi LIVE TEXT pe www.fanatik.ro.