News

Gest șocant al unei femei din Buzău. A furat sacoșa unei nevăzătoare de la magazin. Video

O femeie din Buzău a jefuit o bătrână nevăzătoare care și-a lăsat sacoșa nesupravegheată în public. Aceasta s-a asigurat că nu o vede nimeni când a plecat cu plasa.
09.04.2022 | 23:27
Gest socant al unei femei din Buzau A furat sacosa unei nevazatoare de la magazin Video
Gest șocant al unei femei din Buzău. A furat sacoșa unei nevăzătoare de la magazin. Foto: Colaj Fanatik / Captură video Știri de Buzău
ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut în Buzău, într-un cartier. O bătrână nevăzătoare care tocmai făcuse câteva cumpărături din pensie a fost jefuită chiar pe stradă.

Femeia nevăzătoare, jefuită în Buzău

Femeia vinvoată poate fi văzută cum se oprește în fața sacoșei respective și o cercetează atent vreme de câteva secunde. Aceasta decide ulterior să o ia, văzând că sunt cumpărături în ea.

ADVERTISEMENT

Apoi, ea e grăbește să plece pentru a se face nevăzută, cu tot cu sacoșa femeii respective. Întreaga scenă a putut fi văzută datorită camerelor de supraveghere, iar acum oamenii legii o caută pe femeia în cauză, informează Știri de Buzău.

Femeia nevăzătoare a mers la un magazin din cartierul în care locuiește alături de sora sa. Acestea au făcut greșeala de a lăsa sacoșa cu cumpărăturile în afara magazinului, nesupravegheată, crezând că nu există posibilitatea ca aceasta să le fie furată.

ADVERTISEMENT

Nimic mai greșit, însă, deoarece s-a găsit o hoață care își dorea cumpărăturile atât de mult încât nici nu a stat pe gânduri înainte de a acționa.

Sursa video: Știri de Cluj

Femeile păgubite au încercat să găsească vinovata

Când au ieșit din magazin, după cum arată și imaginile de pe camerele de supraveghere, cele două femei care au fost jefuite au început să caute cu disperare sacoșa pe care o știau lăsată afară.

ADVERTISEMENT

Au verificat în apropierea magazinului, iar apoi au început să bănuiască faptul că au fost victimele unui jaf, așa că au căutat și spre stradă, pentru a verifica dacă se vede cineva care să fi plecat cu plasa lor.

Din păcate pentru ele, femeia care le furase plasa de cumpărături era probabil departe. Tot ce le mai rămâne acestora de făcut este să depună o plângere la poliție în speranța că responsabila va fi găsită, dar nu se știe ce șanse sunt.

ADVERTISEMENT

Totuși, este un lucru bun faptul că existau camere de supraveghere în zonă, deoarece chipul femeii responsabile pentru furt a fost văzut.

ADVERTISEMENT