ADVERTISEMENT
News

Gest șocant al unui bărbat din Dâmbovița. Și-a luat viața în propria gospodărie. Care a fost motivul

Autor: Adrian Baciu | 21.07.2020 | 10:52
Gest șocant al unui bărbat din Dâmbovița. Și-a luat viața în propria gospodărie. Care a fost motivul
Gest șocant al unui bărbat din Dâmbovița. Și-a luat viața în propria gospodărie. Care a fost motivul. Sursa foto: stirileprotv.ro

Gest inexplicabil comis de un bărbat din județul Dâmbovița. Acesta și-a luat viața în propria gospodărie și a șocat o întreagă comunitate.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, de 44 de ani, a fost descoperit fără suflare de mama sa, în propria lor casă.

Din spusele celor care l-au cunoscut, bărbatul nu avea probleme evidente, însă singurătatea ar fi jucat un rol important în suicid.

Un bărbat din Dâmbovița și-a luat viața în propria gospodărie

Comuna Dragodana din județul Dâmbovița este în stare de șoc, după gestul inexplicabil comis de un bărbat de doar 44 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare în gospodăria sa în care locuia chiar de către mama lui.

ADVERTISEMENT

Sătenii afirmă că bărbatul nu părea să aibă probleme, însă anchetatorii au ajuns la concluzia că acesta și-a pus capăt zilelor. Acesta era angajat la o societate din Găești și locuia singur, în comuna Dragodana. Nu a fost căsătorit și nu avea nici copii, scriu cei de la ȘtirileProtv.

În ultimii ani, acesta a fost plecat în străinătate, acolo unde a strâns bani ca să își renoveze casa bătrânească.

ADVERTISEMENT

”Mama lui am înțeles că l-ar fi sunat și n-a răspuns și pesemne, când a venit ea încoace cu bicicleta, l-a căutat. Era un băiat bun, harnic, muncitor. L-am văzut că mergea pe drum, era așa, cam trist, dar nu l-am întrebat”, povestește o vecină.

Singurătatea, un rol important în gestul bărbatului

Cei care l-au cunoscut pe bărbatul sinucis din Dâmbovița nu își explică gestul acestuia. După ce au aflat vestea, ei sunt convinși că singurătatea l-a împins să facă gestul cumplit.

ADVERTISEMENT

”Am rămas șocată, era un băiat bun, respectuos, am rămas toți șocați de vestea primită. El nu se certa cu nimeni, nu avea dușmănie pe nimeni, era bun, săritor. Eu zic că singurătatea”. spune o vecină.

”Muncitor, într-adevăr nu era căsătorit, dar avea o situație destul de bună, nu îi lipsea nimic. Locuia singur aici, avea frați, dar au rămas amândoi în curte unde au copilărit. Nu ne explicăm, nu era depresiv, nu ne putem da seama ce s-a întâmplat”, declară și o rudă de-a tânărului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!