News

Gest șocant al unui bărbat din Dâmbovița: și-a ucis mama bolnavă de Covid-19 și apoi s-a sinucis

Un bărbat din Dâmbovița și-a ucis mama pentru a o curma de suferința provocată de Covid-19 și apoi s-a sinucis.
20.10.2021 | 09:06
Gest socant al unui barbat din Dambovita sia ucis mama bolnava de Covid19 si apoi sa sinucis
ADVERTISEMENT

Crimă oribilă în Dâmbovița. Un bărbat și-a ucis mama, care era infectată cu noul coronavirus, iar apoi și-a luat propria viață.

Crimă și sinucidere în Dâmbovița. Un bărbat a vrut să o scape de suferință pe propria mamă

Individul chiar a lăsat un bilet de adio în care își explică gestul. Acolo, el a precizat că a vrut să o scape pe femeie de suferință, pentru că ea se simțea foarte rău din cauza infecției cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Crima din Dâmbovița a fost una brutală. Individul în vârstă de 69 de ani și-a atacat mama cu un topor, deoarece ea avea virusul și se simțea foarte rău din cauza acestuia.

Anchetatorii spun că el a lăsat în urma sa un bilet de adio în care motivează crima. Tragedia s-a petrecut în satul Sperieţeni, din comuna dâmboviţeană Gura Şuţii, relatează Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cele care au descoperit trupurile fără viață au fost chiar rudele celor doi, după ce aceștia nu au mai răspuns la telefon. Primul care a fost găsit a fost bărbatul, care s-ar fi spânzurat.

”Ce s-a întâmplat e greu. Pe el l-a găsit spânzurat și pe ea apoi. Nu trebuia să facă nici el treaba asta”, a spus o vecină.

ADVERTISEMENT

Abia apoi rudele au găsit-o și pe bătrână. Conform medicilor, ea era înjunghiată.

”Am constatat că femeia avea multiple plăgi înjunghiate”, a precizat Adina Ferescu, asistent medical SAJ Dâmboviţa.

Crima a șocat comunitatea. Bărbatul trebuia să plece în Franța

Toată lumea din sat este șocată de această tragedie. Oamenii spun că bărbatul avea o stare materială bună, iar el trebuia să plece în Franța.

ADVERTISEMENT

De altfel, și primarul este șocat. El a precizat că familia era una serioasă. Bărbatul avea un magazin în sat pe care îl vânduse recent.

 ”A vrut să plece în Franța, că o are pe sora sa în Franța. A avut magazin până acum, acum l-a dat, de două săptămâni. Are bănet de…”, a spus o rudă a celor doi.

”O familie foarte, foarte serioasă. Suntem cu toții înmărmuriți de această tragedie”, a spus Constantin Dinu, primarul comunei Gura Şuţii.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor și sunt cercetate toate împrejurările în care a avut loc fapta.

ADVERTISEMENT
Tags: