News

Gest șocant al unui bărbat din Suceava. S-a legat cu un șiret și s-a aruncat în râul Moldova, în fața soției

30.06.2020 | 10:19
Gest socant al unui barbat din Suceava Sa legat cu un siret si sa aruncat in raul Moldova in fata sotiei
ADVERTISEMENT

Sinucidere șocantă în județul Suceava. Un bărbat de 28 de ani s-a legat cu un șiret și s-a aruncat în râul Moldova, în fața soției sale.

Tragedia s-a petrecut duminică seară, în aval de podul suspendat din Parcul Ariniș Gura Humorului, unde tânărul se plimba împreună cu soția lui.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care s-a sinucis suferea de schizofrenie și era sub tratament medical.

Gest extrem al unui bărbat: s-a legat cu un șiret și s-a aruncat în râul Moldova, în fața soției

În cursul serii de duminică, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin serviciul 112 de o femeie din localitate, cu privire la faptul că soţul său, în vârstă de 28 ani, din aceeași localitate, s-a legat singur de mâini şi de picioare, după care s-a aruncat în râul Moldova.

De-a lungul ultimelor luni, cei doi soţi au avut trei tentative de suicid, doar intervenția familiei făcând ca gestul lor să nu fie dus la îndeplinire, scrie ZiardeSuceava.

ADVERTISEMENT

Tocmai din această cauză, în luna mai, aceștia au fost internați la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, unde au rămas sub tratament timp de o săptămână.

În urmă cu două zile, bărbatul a plecat să se plimbe cu soția în Parcul Ariniş Gura Humorului, dar la plecare, acesta a luat la el mai multe pliculeţe cu un medicament folosit în tratarea epilepsiei.

ADVERTISEMENT

Ajuns pe malul râului Moldova, în aval de puntea suspendată, la aproximativ 500-700 m de aceasta, tânărul de 28 de ani și-a legat cu un şiret de încălţăminte, o mână şi un picior şi a intrat în apă, spunându-i soţiei că doreşte să se sinucidă.

Corpul bărbatului, descoperit luni

După ce a realizat că soțul ei s-a mai întors la domiciliu, femeia şi-a luat telefonul ce-l lăsase acasă la încărcat şi a sunat la 112 pentru a anunța cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Imediat, autoritățile au format mai multe echipe de căutare, formate din polițiști, jandarmi și pompieri. Aceștia au efectuat căutări pe ambele maluri ale râului Moldova, dar nu l-au găsit pe bărbat în prima seară.

Corpul acestuia, fără suflare, a fost descoperit abia în cursul zilei de luni, la mai bine de 100 de metri de locul pe care l-a indicat femeia, după ce a fost căutat de polițiști și pompieri.

ADVERTISEMENT