News

Gest șocant al unui vâlcean. Și-a stropit iubita cu benzină și i-a dat foc. Bărbatul era gelos pe femeie

Gest șocant al unui vâlcean. Orbit de gelozie, bărbatul și-a stropit partenera de cuplu cu benzină, după care i-a dat foc. Polițiștii s-au atosesizat în acest caz.
05.04.2022 | 23:06
Gest socant al unui valcean Sia stropit iubita cu benzina si ia dat foc Barbatul era gelos pe femeie
ADVERTISEMENT

Un bărbat din județul Vâlcea și-a stropit iubita cu benzină și i-a dat foc cu o brichetă. Individul a decurs la gestul ieșit din comun orbit fiind de gelozie.

Gelos și sub influența alcoolului, un vâlcean i-a dat foc iubitei lui. Femeia s-a ales cu arsuri grave

Totul a avut loc în seara de 1 aprilie, în jurul orei 21:30, în comuna Nicolae Bălcescu. Potrivit oamenilor legii, individul în vârstă de 51 de ani se afla la momentul faptei sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT

Partenera de cuplu a vâlceanului s-a ales cu arsuri de gradul I, II și III pe 25% din suprafața corporală, care i-au pus în pericol viața. Drept urmare, polițiștii au dispus arestarea agresorului.

”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus la data de 5 aprilie punerea în mişcare a acţiunii penală faţă de un inculpat aflat în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie.

ADVERTISEMENT

În data de 01.04.2022, în juruI orelor 21:30, în timp ce inculpatul se afla în locuinţa concubinei sale, din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Vâlcea, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict verbal generat de gelozia acestuia, inculpatul a stropit-o cu benzină pe concubina sa, după care i-a dat foc cu o brichetă.

Urmare a acţiunii inculpatului, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice constând în arsuri de gradul I, II şi III pe circa 25% din suprafaţa corpului, care au necesitat circa 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care au pus în primejdie viaţa victimei”, au comunicat reprezentanții Poliției Vâlcea, scrie Adevărul.

ADVERTISEMENT

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

De asemenea, marți, 5 aprilie, s-a hotărât ca bărbatul să fie arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, până la luarea unei decizii finale în privința pedepsei lui, așa cum prevede protocolul. El este acum cercetat penal.

Referitor la astfel de fapte, Guvernul a luat în calcul la începutul acestui an să îi oblige pe agresori să poarte brățări electronice, atunci când pe numele lor se emite un ordin de protecție, din partea victimei.

ADVERTISEMENT

O lege în acest sens trebuia implementată până la 1 martie, dar MAI a pus în dezbatere un proiect de OUG prin care se cere amânarea demersului cu 6 luni.  În tot acest interval, multe alte femei ar putea trece printr-o situație similară cu cea de față.

ADVERTISEMENT