Sport

Gest superb făcut de fanii lui Liverpool. Au uitat de rivalitatea cu Manchester United și l-au susținut pe Cristiano Ronaldo. Primele reacţii după derby. Video

Moment emoționant pe Anfield Road. În minutul 7 al derby-ului cu Manchester United din etapa a 30-a din Premier League, fanii gazdelor l-au omaginat pe fiul decedat al lui Cristiano Ronaldo.
19.04.2022 | 23:53
Gest superb facut de fanii lui Liverpool Au uitat de rivalitatea cu Manchester United si lau sustinut pe Cristiano Ronaldo Primele reactii dupa derby Video
Gest superb făcut de fanii lui Liverpool. Au uitat de rivalitatea cu Manchester United și l-au susținut pe Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT
19-04-2022
21:24

Reacţiile după Liverpool - Manchester United 4-0

“Cu toţii suntem alături de Cristiano. Lăsând rivalitatea la o parte, un singur lucru este mai important, familia. Toate gândurile noastre bune merg spre el şi familia lui. Nici nu-mi pot imagina prin ce trece. Primul gol al nostru a arătat cât de determinaţi suntem. Puteam să marcăm mai multe goluri. Este o seară frumoasă pentru Liverpool. Manchester United nu trece prin cele mai bune momente. Au şi multe accidentări. Noi am avut posesia şi ei au trebuit să apere, nu e chiar uşor. Îmi pare rău pentru ei” – Jurgen Klopp (Liverpool)

“Când vezi atacanţii pe care îi avem în faţă şi modul cum coboară în apărare, te fac să performezi cât mai bine. Este una dintre cele mai bune prestaţii ale mele pe Anfield. Nu suntem îngrijoraţi de unde vin golurile, suntem fericiţi cu atacanţii noştri şi de felul cum joacă” – Thiago (Liverpool)

“La mijloc, ei ne fac viaţa mai uşoară. După ce marcăm primul gol, îl vrem şi pe al doilea, apoi pe al treilea. A fost o prestaţie de top din partea noastră şi sperăm să continuăm aşa. Cel mai important lucru este ca echipa să câştige. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru” – Mohamed Salah (Liverpool)

Ralf Rangnick: “Liverpool e cu şase ani în faţa noastră”

“Nu cred că o altă formaţie de start ar fi schimbat ceva. La primul gol primit, nu a fost în planul nostru să fim aşa sus şi să fim surprinşi pe contraatac după cinci minute. Asta a schimbat soarta jocului. Nu am jucat deloc bine în prima repriză. După pauză, am jucat mai bine şi am pus presiune. Am avut câteva momente bune, dar golul trei a ucis jocul. Este dezamăgitor, ruşinos, poate chiar umilitor. Trebuie să acceptăm că ei sunt cu şase ani în faţa noastră. Când Jurgen Klopp a venit, nivelul echipei şi al clubului a urcat. Asta trebuie să se întâmple şi la noi” – Ralf Rangnick (Manchester United)

“Fanii nu merită ca noi să jucăm aşa. Merită mai mult. Felul cum au stat şi ne-au aplaudat, pentru asta merită mai mult. Trebuie să ne ridicăm nivelul. Cred că toţi depun efortul, nu e cineva care să nu dea 100%. Trebuie să spunem anumite lucruri, dar trebuie să rămână în vestiar. Liverpool e pregătită pentru titlu, noi nu. Trebuie să înţelegem ce nu merge bine, să ne uităm unii la alţii bine” – Bruno Fernandes (Manchester United)

Luni, 18 aprilie, cuplul Cristiano Ronaldo – Georgina Rodriguez a fost zguduit de o veste teribilă. Unul dintre gemenii pe care cei doi îl așteptau s-a stins din viață imediat după naștere. Lusitanul nu a fost inclus în lotul lui Manchester United pentru meciul cu Liverpool, dar fanii „cormoranilor” nu l-au uitat și au făcut un gest superb.

Fanii lui Liverpool au uitat de rivalitatea cu Manchester United și au făcut un gest superb pentru Cristiano Ronaldo, chiar în timpul derby-ului

Deși nu a făcut deplasarea la Liverpool, Cristiano Ronaldo nu a fost uitat. Fotbaliștii celor două echipe au intrat pe teren cu banderole negre, iar în minutul 7, jocul a fost oprit, iar întreaga asistenț de pe Anfield Roald s-a ridicat în picioare și a aplaudat.

ADVERTISEMENT

Indiferent că a fost vorba de fanii gazdelor, de fanii lui Manchester United sau de cei neutri, cu toții și-au exprimat regretul pentru pierderea suferită de cvintuplul Balon de Aur și și-au stăpânit cu greu lacrimile.

Mai mult, fanii „cormoranilor” chiar i-au dedicat lui Ronaldo cântecul „You’ll never walk alone” (N.R. – Nu vei merge niciodată singur), cel care a consacrat galeria lui Liverpool și care se confundă cu atmosfera de pe Anfield Road.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, distruși de moartea bebelușului

Cristiano Ronaldo este în cel mai dificil moment al vieții, după ce partenera sa a născut prematur. Georgina Rodriguez era însărcinată în luna a șaptea, cu gemeni, băiat și fată, dar unul dintre bebeluși a decedat la naștere.

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte.

ADVERTISEMENT

Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.Vrem să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea.

Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu”, au scris Cristiano și Georgina pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Starul lui Manchester United și Georgina mai au împreună o fată de trei ani, pe nume Alana. Ronaldo are și alți trei copii, pe Cristiano Junior (11 ani) și pe gemenii Eva și Mateo, în vârstă de patru ani.

ADVERTISEMENT