Life

Gest uimitor al unei fane! Și-a tatuat chipul Anamariei Prodan pe picior. Reacția vedetei

O fană și-a tatuat chipul Anamariei Prodan pe picior. Reacția impresarei după ce a văzut gestul făcut de tânără din admirație.
30.09.2022 | 13:14
Gest uimitor al unei fane Sia tatuat chipul Anamariei Prodan pe picior Reactia vedetei
Gest uimitor al unei fane! Și-a tatuat chipul Anamariei Prodan pe picior. foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Gest uimitor făcut de o fană pentru Anamaria Prodan. O tânără din Craiova a făcut un gest extrem pentru a-și arăta susținerea față de Ana Maria Prodan. Aceasta și-a tatuat pe picior chipul faimoasei impresare.

O tânără din Craiova și-a tatuaj chipul Anamariei Prodan

Anamaria Prodan are mulți susținători iar unii dintre ei se pare că sunt foarte dedicați și nu se feresc inclusiv să își tatueze pe piele iubirea față de idolul lor.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost cazul și pentru o tânără din Craiova, care a decis să o păstreze pe impresară pentru toată viața alături de ea și a decis să își facă un tatuaj cu aceasta pe picior, relatează A1.ro.

Imaginea o arată pe Anamaria Prodan ce ține un teanc de dolari în mână, iar pe brațul ei scrie FIFA. Aceasta are o îmbrăcăminte ce seamănă mai degrabă cu cea cu care sunt reprezentați sfinții în diverse icoane, având capul acoperit și veșminte lungi.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu a rămas neimpresionată de acest gest al fanei sale, așa că a decis să reposteze la story pe Instagram imaginea cu tatuajul tinerei din Craiova.

Pentru că o imagine face cât 1000 de cuvinte, impresara nu a însoțit fotografia respectivă și de un text, dar cu siguranță apreciază mult acest gest.

ADVERTISEMENT

Acesta este un gest de apreciere care vine în unul dintre cele mai grele momente din viața impresarei, după scandalul cu Laurențiu Reghecampf.

Dacă au fost multe persoane care au condamnat bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, socotindui-i pe amândoi vinovați, au fost unele voci care l-au criticat pe antrenor pentru că nu ar fi trebuit niciodată să lovească o femeie.

ADVERTISEMENT

Reamintim faptul că Ana Maria Prodan și fostul ei soț au avut o altercație în plină stradă în fața vilei lor din Snagov după ce antrenorul a venit să îl ia pe fiul pe care îl are cu impresara.

Situația a degenerat și aceștia au început să se lovească, iar scandalul s-a încheiat la Poliție.

ADVERTISEMENT