Life

Gest uluitor făcut de fata Stelei Popescu! Cum și-a bătut joc de lucrurile lăsate de marea artistă

Fata Stelei Popescu este arătată cu degetul pentru gestul uluitor făcut după moartea actriței.
23.05.2021 | 11:31
Gest uluitor facut de fata Stelei Popescu Cum sia batut joc de lucrurile lasate de marea artista
ADVERTISEMENT

Sunt mulți cei care au taxat-o pe fiica adoptivă a Stelei Popescu. Femeia a rămas cu o avere impresionantă de aproape 1 milion de euro. Singura moștenitoare a regretatei actrițe a primit mai multe imobile dar și obiecte de valoare.

De curând, fostele colege ale Stelei Popescu au dezvăluit ce s-a întâmplat cu hainele lăsate de doamna teatrului românesc.

ADVERTISEMENT

Gest uluitor făcut de fata Stelei Popescu

Doina Maximilian, fata adoptivă a Stelei Popescu a rămas cu o moștenire de aproximativ 1 milion de euro. Nu a pus însă mare preț pe lucrurile și obiectele pe care le-a primit. Aceasta a radiat toate firmele pe care le moștenise și a scos mai  multe obiecte de valoare la licitație.

Multe persoane s-au întrebat ce s-a întâmplat cu hainele regretatei actrițe, iar răspunsul nu a întârziat să apară. Fostele colege ale Stelei Popescu au făcut lumină. Doina Maximilian a donat totul Teatrului de Revistă.

ADVERTISEMENT

“La un moment dat, am primit niște saci cu lucruri ale Stelei Popescu, pentru a ne alege măcar o eșarfă, de purtat sau doar amintire! Erau lucrurile ei, de acasă. Iar o parte dintre hainele ei de scenă, de la teatru, au fost casate.

Cabina Stelei a fost aranjată de Adriana Trandafir, cu multe poze, a chemat un meșter, ca să o aranjeze, în amintirea ei. De altfel, fiecare avem în dreptul oglinzii măsuței de machiaj, deasupra, o fotografie proprie”, au spus surse de la Teatrul de revistă.

ADVERTISEMENT

Fostele colege ale Stelei Popescu au fost cele care și-au dorit să păstreze o amintire.

“Au fost aduse hainele Stelei de acasă, în saci. Ne-am ales eșarfe, ca amintire”, au spus fostele colege, pentru Playtech.

Ce s-a întâmplat cu averea Stelei Popescu

Stela Popescu nu a avut niciodată copii. A adoptat-o pe Doina Maximilian la vârsta de 15 ani, aceasta fiind nepoata ei.

ADVERTISEMENT

După ce marea actriță a murit în anul 2017, femeia a devenit unica moștenitoare a unei averi impresionante, aproape 1 milion de euro.

Doina Maximilian a primit mai multe proprietăți, printre care o vilă în centrul Bucureștiului, una în Crevedia, o casă pe litoral, un bloc, terenuri și mai multe obiecte de valoare. Mereu a fost însă arătată cu degetul pe persoanele care au iubit-o pe regretata actriță.

ADVERTISEMENT