Life

Gest uluitor la priveghiul lui Petrică Cercel. Ce a făcut familia cântărețului la cimitir

Familia regretatului Petrică Cercel, condus duminică pe ultimul drum, a surprins printr-un gest uluitor înainte de înmormântare.
19.09.2021 | 17:39
Gest uluitor la priveghiul lui Petrica Cercel Ce a facut familia cantaretului la cimitir
Gest uluitor la priveghiul lui Petrică Cercel. Ce a făcut familia cântărețului la cimitir. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Clipe extrem de grele pentru familia, prietenii şi toți apropiații interpretului de manele Petrică Cercel, decedat în urmă cu 3 zile din cauza Covid-19. Duminică este ziua funeraliilor acestuia.

Înainte de înmormântare, familia regretatului cântăreț a surprins prin organizarea de la cimitir.

ADVERTISEMENT

Gest uluitor la priveghiul lui Petrică Cercel la cimitir. Ce a făcut familia cântărețului

Chiar în curtea capelei cimitirului, rudele lui Petrică Cercel au pregătit grătare, carne la proțap și preparate care de care mai sofisticate pentru cei prezenți la slujba de înmormântare, scrie Spynews.

Cei prezenți să-l conducă pe ultimul drum pe interpret au avut de respectat o condiție vestimentară. Deși în mod normal este obișnuită culoarea neagră în semn de doliu, familia lui Petrică Cercel a ales ca toți cei care vor să-și ia la revedere de la artist să o facă în haine albe.

ADVERTISEMENT

Încă de pe 16 septembrie, cameramanul maneliștilor, Daniel Ionescu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de regret pentru pierderea lui Petrică Cercel precum și o rugăminte pentru cei care îl vor conduce pe ultimul drum.

”Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ, dar din păcate soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi.

ADVERTISEMENT

Țin să precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul lui Petrică Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb. Vă mulțumim pentru înțelegere. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se arată în postarea din mediul online.

Petrică Cercel a murit după ce s-a infectat cu Covid-19

Reamintim că Petrică Cercel a fost răpus de Covid-19. După infectare, acesta a fost internat de urgență în spital. Din păcate, medicii nu au mai putut să îl salveze, iar pe data de 16 septembrie 2021, organismul său a cedat.

ADVERTISEMENT

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Petrică Cercel a ajuns duminică la cimitirul Ghencea din București.

Petrică Cercel a fost un nume important din lumea manelelor, fiind unul dintre cei mai apreciați interpreți. A cunoscut succesul în anii 2000.

După ce s-a infectat cu Covid-19, a refuzat ajutorul medicilor. Avea să ajungă însă de urgență la spital, după ce starea sa de sănătate s-a agravat.

ADVERTISEMENT