Fotbal international

Gest umanitar făcut de Neymar în lupta cu coronavirusul! A donat 870.000 de euro pentru spitale

03.04.2020 | 15:40
Gest umanitar făcut de Neymar în lupta cu coronavirusul! A donat 870.000 de euro pentru spitale
Neymar. Sursă foto: sportsmole.com
ADVERTISEMENT

Starurile fotbalului mondial nu au rămas impasibili la pandemia de coronavirus și au încercat prin toate puterile să își ajute comunitățile în lupta cu teribilul virus.

Gestul umanitar făcut de Neymar în lupta cu coronavirusul

Neymar a decis să doneze 870.000 de euro pentru spitalele din Brazilia care se luptă cu epidemia de coronavirus. Starul lui PSG a dorit să rămână anonim, dar prezentatorul Chris Flores a dezvăluit gestul minunat făcut de „Ney”.

ADVERTISEMENT

„A făcut această donație la începutul săptămânii trecute. O parte din sumă s-a dus la UNICEF și o parte la acel fond de solidaritate creat de artiști.

El a preferat să nu dezvăluie public donația, așa că le spunem tuturor, pentru că trebuie să vorbim despre el și când face ceva frumos.

ADVERTISEMENT

Noi credem că este o atitudine foarte bună, foarte pozitivă și una care servește drept stimulent pentru alți sportivi, pentru alte personalități”, a mai spus Chris Flores.

Și Cristiano Ronaldo a ajutat în lupta cu coronavirusul

La fel ca Neymar și Messi, Cristiano Ronaldo a ajutat autoritățile portugheze în lupta cu coronavirusul și a pus la dispoziție hotelurile sale din Portugalia pentru medici.

Cristiano Ronaldo a avut și un mesaj pentru întreaga planetă, în care îi roagă pe oameni să respecte reglementările impuse de autorități: „Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. 

ADVERTISEMENT

Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume. Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese.

Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani.

Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a transmis Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT
  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri