Sport

Gest unic făcut de Lupescu la împlinirea a 50 de ani! Îți vor da lacrimile când vezi pe cine a ajutat în stil de mare campion

10.12.2018 | 20:49
Gest unic facut de Lupescu la implinirea a 50 de ani Iti vor da lacrimile cand vezi pe cine a ajutat in stil de mare campion

Ionuț Lupescu a împlinit 50 de ani și a organizat o petrecere la care a invitat mulți prieteni și apropiați. Evenimentul a avut loc duminică 9 decembrie, chiar în ziua aniversării „Kaiserului”, la Athenne Palace Hilton și a fost prefațat de Ionuț cu o cerere specială. Una de suflet.

Lupescu le-a trimis invitaților un mesaj video înainte de ziua sa de naștere în care îi ruga să nu vină cu niciun cadou. Iar banii pe care doreau să-i dea pe cadouri să-i doneze într-un anumit cont.

Ionuț Lupescu, gest unic la 50 de ani. A strâns peste 20.000 de euro pentru un caz de suflet

ionut lupescu razvan iordache
Mesajul în care Ionuț Lupescu îi roagă pe invitații săi să-l ajute pe Răzvan Iordache

Hai să-l ajutăm pe Răzvan Iordache să meargă din nou după 23 de ani petrecuți într-un scaun rulant!” a sunat mesajul lui Lupescu pentru invitații săi. Un apel de suflet pentru un băiat pe care Ionuț nici măcar nu îl cunoștea, dar care a apelat la „Kaiser” să-l ajute. Iar Ionuț, așa cum a făcut toată viața, și-a arătat din nou calitățile umane și a făcut, el, un cadou.

Invitații au marșat la ideea generoasă a lui Lupescu și au pus mână de la mână ca să se adune peste 20.000 de euro pentru băiatul din Câmpina. Printre generoșii care au răspuns fără ezitare la apelul de suflet al lui Ionuț Lupescu s-au numărat Simona Halep, Viorel Păunescu, Victor Pițurcă, Bella Kassai, Pompiliu Popescu, Cornel Dinu, Mircea Lucescu, Vava Cheran, Ioan Andone, Iulian Mihăescu, Marius Niculae, Gică Popescu, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Marius Lăcătuș, Miodrag Belodedici, Ciprian Marica, Mario Kalmar, vedeta Antenei Simona Gherghe sau directorul Telekom Vlad Enăchescu.

Cine este Răzvan Gabriel Iordache, tânărul din Câmpina paralizat de la gât în jos

Povestea lui Răzvan Gabriel Iordache este cunoscută de mulți români. Acesta este din Câmpina, a fost paralizat de la gât în jos și este primul român operat la o clinică din Thailanda. În toamna lui 2017, lui i s-a implantat în coloana vertebrală un stimulator care îl ajută să își miște picioarele.

Mulți au exclamat că „totul este o minune de la Dumnezeu” după intervenția din țara asiatică. Acum Răzvan trebuie să ajungă din nou la clinica din Thailanda pentru noi intervenții care să-i îmbunătățească performanțele incredibile. Noi operații care să-l ajute să meargă din nou.

razvan iordache tanarul din campina ajutat de lupescu
Răzvan Iordache, după operația de anul trecut de la clinica din Thailanda

Ionuț Lupescu și-a pus încă o dată sufletul pe masă pentru a ajuta un semen aflat într-o situație ce părea de neieșit. Dar cu ajutorul lui Ionuț și al invitaților săi, Răzvan Gabriel Iordache are o nouă mare șansă. Ca de la om la om. Că despre umanitate, prietenie și ajutor este vorba până la urmă.