Fotbal international

Gest urât făcut de Maurizio Sarri după cea mai umilitoare înfrângere din Premier League pentru Chelsea. L-a ignorat pe Guardiola

10.02.2019 | 20:23
Gest urat facut de Maurizio Sarri dupa cea mai umilitoare infrangere din Premier League pentru Chelsea La ignorat pe Guardiola

Chelsea a suferit împotriva lui Manchester City, scor 0-6, cea mai umilitoare înfrângere din istoria clubului în Premier League. Niciodată nu se mai întâmplase ca trupa de pe Stamford Bridge să încaseze șase goluri în noul format al campionatului din Anglia.

Chiar dacă la conferința de presă premergătoare jocului, Sarri a spus despre Manchester City că este cea mai puternică echipă din lume, pe antrenorul italian l-a afectat peste măsură acest eșec.

Gest urât făcut de Maurizio Sarri. L-a ignorat pe Guardiola

Camerele TV au surprins la finalul partidei un moment extrem de neplăcut. Guardiola s-a îndreptat spre omologul său pentru a-i strânge mâna, însă acesta l-a evitat. Zola, secundul lui Sarri la Chelsea, a fost pe fază și s-a dus imediat la antrenorul lui City pentru a-și prezenta scuze. Guardiola nu a părut însă prea mult afectat de gest.

Manchester City și Liverpool împart prima poziție în clasamentul din Premier League, fiecare având câte 65 de puncte. Totuși, City are un meci în plus disputat, devansând partida cu Everton pentru a putea disputa finala de Cupa Ligii, pe care o va disputa săptămâna viitoare tocmai împotriva lui Chelsea. Rămâne de văzut dacă Sarri și Guardiola se vor mai saluta la acel joc sau antrenorul spaniol nu-l va uita pe omologul său pentru gestul făcut.

Sarri ar putea fi demis de la Chelsea, mai ales că în urmă cu două runde a suferit o altă mare umilință, 0-4 cu Bournemouth. Gonzalo Higuain a reușit o dublă în runda precedentă, însă împotriva lui Manchester City a avut o evoluție ștearsă, la fel precum colegii săi.

Următorul meci al lui Manchester City în campionat va fi pe 27 februarie, atunci când se va duela pe teren propriu cu West Ham. Chelsea a căzut pe locul 6 în urma acestui rezultat, însă e la numai un punct distanță de Man United, ocupanta locului 4.