Life
notix pixel id

Gestul așteptat de toată lumea. Ce au făcut Prințul William și Prințul Harry, după înmormântarea bunicului lor

17.04.2021 | 20:19
Gestul așteptat de toată lumea. Ce au făcut Prințul William și Prințul Harry, după înmormântarea bunicului lor
Gestul așteptat de toată lumea. Ce au făcut Prințul William și Prințul Harry, după înmormântarea bunicului lor. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Prințul Wiliam au făcut un gest așteptat de toată lumea, după înmormântarea bunicului lor, Prințul Philip, care a fost condus pe ultimul drum cu doar câteva ore în urmă. Cei doi frați au schimbat câteva vorbe după ce tristul eveniment a ajuns la final. 

Deși ziua de astăzi a fost dedicată Ducelui de Edinburgh, care a murit vinerea trecută la vârsta de 99 de ani, oamenii s-au întrebat dacă cei doi copii ai Prințului Charles vor interacționa pe parcursul ceremoniei.

După interviul controversat pe care Prințul Harry și Meghan Markle i l-au acordat jurnalistei Oprah Winfrey, relația dintre Ducele de Sussex și fratele său s-a răcit destul de mult, motiv pentru care Regina a decis ca cei doi să nu stea unul lângă altul în timpul funeraliilor.

ADVERTISEMENT

Gestul așteptat de toată lumea. Ce au făcut Prințul William și Prințul Harry, după înmormântarea bunicului lor

După ce și-au condus bunicul pe utimul drum, Prințul William și Prințul Harry au avut o scurtă conversație, mergând unul lângă celălalt, la sfârșitul ceremoniei. Oamenii s-au uitat cu atenție la funeraliile Prințului Philip pentru a vedea dacă între cei doi ar putea avea loc chiar și cel mai mic semn de reconciliere, scrie today.com. 

Înmormântarea Prințului Philip a marcat primul moment în care Prinții Harry și William au apărut împreună în public, la mai bine de un an de când Ducele de Sussex și soția lui și-au anunțat retragerea din familia regală britanică.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry a ieșit din Capela Saint George și a mers alături de fratele său și de soția lui, Kate Middleton. După aceea, Ducesa de Cambridge a mers alături de alte rude, timp în care William și Harry și-au continuat discuția cordială.

Prințul Harry, alături de Prințul William și Kate Middleton
Prințul Harry, alături de Prințul William și Kate Middleton. Sursa foto: today.com/ NBC

Care este, de fapt, reația dintre Prinții Harry și William

Cu câteva zile în urmă, un prieten apropiat al familiei regale, Omid Scobie, a explicat care este situația dintre cei doi frați, care s-au reîntâlnit după mult timp pentru a-și conduce bunicul pe ultimul drum, hotărâți să fie uniți și să lase deoparte problemele de familie în această perioadă dificilă.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că a fost ceva legat de fratele lui. (n.r. mesajul transmis de William) Mai mult decât atât, cred că toți cei din Familia Regală caută acum soluții ca să lase în trecut problemele și să se concentreze pe ceea ce este important acum.

Sunt deciși să fie uniți, să ducă mai departe moștenirea Prințului Philip și să stea în jurul Reginei, în aceste momente dificile. Cred că este frumos să vezi o familie unită așa cum nu a mai fost de mulți ani, mai ales în aceste zile, înainte de înmormântare”, spunea Omid Scobie acum câteva zile, potrivit The Sun.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri