Life

Gestul care a scos-o din sărite pe Gina Pistol. De ce s-au certat Smiley și iubita sa prima dată

Gina Pistol și Smiley au povestit cum au ajuns să se certe prima dată. Gestul artistului a enervat-o cumplit pe cunoscuta prezentatoare.
21.09.2021 | 20:38
Gestul care a scoso din sarite pe Gina Pistol De ce sau certat Smiley si iubita sa prima data
Gestul care a scos-o din sărite pe Gina Pistol. De ce s-au certat Smiley și iubita sa prima dată
ADVERTISEMENT

Gina Pirsol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar ca în orice cuplu există și unele neînțelegeri.

Cei doi au povestit în emisiunea de pe YouTube a artistului de la ce a pornit prima lor ceartă.

Gestul pe care l-a făcut Smiley a enervat-o cumplit. În final, artistul a reușit să o împace pe iubita sa.

ADVERTISEMENT

Gestul care a scos-o din sărite pe Gina Pistol. De ce s-au certat Smiley și iubita sa prima dată

Gina Pistol și Smiley s-au distrat pe cinste când și-au adus aminte cum a decurs prima lor ceartă. Prezentatoarea a povestit totul în emisiunea iubitului ei pe YouTube, 8,8 și ceva fix.

Cei doi se aflau la începutul relației și stabiliseră să se întâlnească. Artistul compunea o melodie, în timp ce Gina îl așteptat liniștită acasă să vină să o ia pentru a merge în oraș. În acel moment cei doi nu locuiau împreună.

ADVERTISEMENT

“Îmi spune Andrei: Pe la 20:00 termin la studio… Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto…

19:30, zic hai că nu-l întreb acum, îl mai las puțin, îl întreb pe la fără 5, să nu par disperată: Ce faci, cum merge?. Mamă, fac acum o piesă, mai am puțin, mi-a scris.

ADVERTISEMENT

Zic: Aștept, nu-i problemă. Eu toată îmbrăcată, stăteam așa ca o păpușă în cutie.

Se face 21:00, zic nu-i scriu acum să nu fiu insistentă. 21:30, îl întreb cum merge treaba.

Zice: Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto. Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul”, a povestit Gina Pistol.

Cuvintele care au enervat-o pe Gina Pistol

Gina Pistol l-a așteptat liniștită pe iubitul ei încă ceva vreme, dar în final răbdarea ei a ajuns la capăt. Așa că l-a întrebat dacă se mai întâlnesc sau nu. Răspunsul artistului a enervat-o cumplit.

ADVERTISEMENT

“Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: Ne mai vedem sau nu?. Zice: Mai durează puțin. «Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu. (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a încheiat Gina.

ADVERTISEMENT