Life

Gestul care te lasă fără cuvinte făcut de fosta iubită a lui Cornel Galeș la parastasul acestuia

25.08.2020 | 15:54
Gestul care te lasa fara cuvinte facut de fosta iubita a lui Cornel Gales la parastasul acestuia
ADVERTISEMENT

Cornel Galeș a murit în urmă cu nouă luni într-un accident de mașină, în Spania, fiind comemorat recent de câțiva prieteni. Viviana Măntoiu, fosta iubită a bărbatului, nu l-a uitat chiar dacă nu a putut fi prezentă la parastasul de zilele trecute.

Ultima iubită a lui Cornel Galeș nu a reușit să ajungă în țară din cauza muncii pe care o are de făcut la agenția de turism pe care o deține în Germania. Cu toate acestea Viviana a plătit o femeie care a împărțit sâmbătă, 22 august, pachete în memoria fostului logodnic.

ADVERTISEMENT

Printre cei care s-au strâns la Cimitirul Străulești, acolo unde este înmormântat Cornel Galeș, se numără nașa sa de cununie, Doina Belu. Ea a fost cea care s-a ocupat de toate cele necesare pentru pomenirea bărbatului care s-a stins la vârsta de 59 de ani.

Cornel Galeș, comemorat la 9 luni de la deces. Fosta iubită nu a fost prezentă

La Biserică s-au strâns o mână de prieteni, iar printre aceștia s-au numărat artistul Gore Belinski și impresarul Silviu Lepădat. Ulterior, nașa regretatului Cornel Galeș i-a invitat pe aceștia acasă la ea unde a pus masa în memoria fostului soț al artistei Ileana Ciuculete.

ADVERTISEMENT

Potrivit click.ro, femeia i-a servit cu aperitive, friptură și salată de boeuf, mâncarea preferată de cel care i-a fost soț îndrăgitei cântărețe de muzică populară care a murit la vârsta de 64 de ani din cauza cirozei hepatice. Cornel Galeș este înmormântat alături de „Zânica” lui, așa cum o alinta pe fosta soție, Ileana Ciuculete.

„Azi prietenul nostru Cornel Galeș a făcut 9 luni de când ne-a părăsit și tot azi i se face parastasul! Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun!”, a scris una dintre persoanele care nu l-au uitat pe bărbat, pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Cum a murit fostul soț al Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș

Cornel Galeș a decedat în prima zi a lunii decembrie a anului trecut după ce a fost implicat într-un accident auto. Bărbatul se afla în mașină cu alți doi prieteni după ce luase masa în oraș cu ocazia Zilei Naționale a României. Incidentul s-a petrecut în Spania, în timp ce se îndreptau spre casă.

Unul dintre prietenii bărbatului a povestit ce a făcut Cornel Galeș înainte de a-și pierde viața. Acesta a mărturisit că accidentul s-a produs la scurt timp după ce au plecat de la restaurant, impactul fiind fatal pentru Cornel care se afla pe bancheta din spate.

ADVERTISEMENT

„Nu se ducea spre niciun restaurant, nici nu venea de la un chef. Nu e nimic adevărat! Noi pur şi simplu am vorbit pe la 12:30 să ne vedem să mâncăm, să mergem la un restaurant în care mergeam de obicei, ne-am întâlnit acolo pe la ora 14.00.

Toată lumea venea de acasă, nu venea de la nicio distracție. Eu am plecat la 15:30 de acolo, iar ei au rămas în continuare.

Ei au plecat pe la 17:40, 17:45 și la 5 – 10 minute după ce au plecat au avut accidentul, la nici un kilometru de restaurant. Mergeau spre casă”, a povestit Adrian, prietenul acestuia, relatează wowbiz.ro.

 

ADVERTISEMENT
Tags: