Life

Gestul cu care Tzancă Uraganu și-a uimit toți fanii. A mâncat salam cu brânză și roșii pe capota Rolls Royce-ului

Tzancă Uraganu și-a surprins fanii. Cântărețul de manele s-a filmat în timp ce mânca salam cu brânză și roșii pe capota Rolls Royce-ului său de sute de mii de euro.
20.07.2022 | 19:14
Gestul cu care Tzanca Uraganu sia uimit toti fanii A mancat salam cu branza si rosii pe capota Rolls Royceului
Tzancă Uraganu a mâncat roșii, salam și brânză pe capota bolidului său de lux. Sursa foto: captură Tik-Tok, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu nu ezită o clipă în a-și uimi fanii. Cântărețul de manele, de această dată, a atras simpatia tuturor admiratorilor lui, după ce s-a filmat mâncând salam, brânză și roșii de pe capota bolidului său de lux: un Roll Royce, care ar costa 450.000 de euro.

Tzancă Uraganu, prânz cu roșii, salam, brânză și iaurt pe capota Rolls Royce-ului său

Tzancă Uraganu a făcut gestul neobișnuit unei persoane publice pe o stradă, în văzul tuturor. Masa sa de prânz a mai conținut și iaurt, iar totul a fost postat de solist pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

”Băi, vara-i vară, orice-ar fi!”, a spus Tzancă Uraganu în filmulețul de pe Tik-Tok. Fanii nu au întârziat apoi să vină cu reacții de apreciere.

”Oricine poate manca salam cu rosii..dar nu oricine poate manca pe un rolls 😂😂🥰”, a comentat un utilizator Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

”Roșii cu gust Rolls Royce 😂😂😂”, a mai scris un alt utilizator în dreptul filmulețului manelistului. Însă, pe lângă aprecieri, artistul a fost și criticat.

”E vorba de educație aici :))”, i-a atras atenția un alt fan.

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai iubiți interpreți de manele din țară. Piesele sale adună mereu milioane de vizualizări și ajung în trending pe youtube, pe primele locuri.

ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu, peste 1 milion de urmăritori pe Tik-Tok

Tzancă Uraganu nu stă rău nici la capitolul urmăritori pe rețelele de socializare. Artistul are pe Tik-Tok peste 1 milion de oameni care îi monitorizează activitatea.

Tzancă Uraganu are numele real de Andrei Velcu, iar porecla de ”Tzancă” i-a dat-o mama sa, în copilărie, în urma unui film pe care l-a văzut. ”Uraganu” a fost denumit de Nicolae Guță, după ce au scos o melodie împreună.

ADVERTISEMENT

”Apropiații mă știu de Andrei Velcu și câteva persoane, pentru că așa sunt pe Facebook, de exemplu. Tzancă mi se spunea de când eram mic, Tzancă  îmi spunea mama, nu știu ce film a văzut ea pe timpul acela de mi-a spus așa, iar Uraganu mi l-a pus Nicolae Guță, când am scos o melodie cu el.

Am scos o piesă cu el în 2014 și m-a anunțat el: ”Din partea mea, Nicolae Guță, împreună cu Tzancă, Uraganul muzicii. Și așa a rămas și chiar îi mulțumesc pentru numele acesta”, a dezvăluit Tzancă Uraganu în podcastul lui Damian Drăghici.

La petrecerile unde merge să cânte, Tzancă Uraganu are parte și de incidente. Unii clienți îi sar la bătaie, iar în noiembrie 2021 s-a zvonit că a ajuns în comă la spital, din cauza lovitorilor primite.

ADVERTISEMENT