Fotbal intern

Gestul de milioane făcut de suporterii lui ASU Poli Timișoara! S-au oferit să meargă la cumpărături în locul vârstnicilor

13.03.2020 | 15:29
Gestul de milioane facut de suporterii lui ASU Poli Timisoara Sau oferit sa mearga la cumparaturi in locul varstnicilor
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus a făcut ravagii și în sportul din România! FRF a decis că nicio competiție fotbalistică să nu se mai desfășoare până pe 31 martie, iar fanii lui ASU Poli Timișoara au decis să facă un gest impresionant, pentru persoanele vârstnice, segmentul cel mai afectat de COVID-19.

Gestul impresionant făcut de fanii lui ASU Poli Timișoara

Fanii lui ASU Poli Timișoara au decis să-i ajute pe vârstnici cu aprovizionarea din magazine, pentru a nu-i expune la pericolul de a contacta coronavirusul, persoanele vârstnice fiind cele mai afectate de epidemie.

ADVERTISEMENT

Anunțul „alb-violeților” a fost făcut pe Facebook: Astăzi, vinerea violet este despre spiritul Politehnicii. Aşadar, dragi vecini în vârstă, dacă vă este teamă de coronavirus, putem merge noi la cumpărături sau farmacie în locul dumneavoastră.

Este de ajuns să apelați la voluntarii noştri care au lipit deja afişe în scara blocului în care locuiți. Vecinii dumnevoastră, suporterii Politehnica Timişoara – echipa comunității”.

ADVERTISEMENT

Timișorenii au strâns 79 de bilete virtuale

ASU Poli Timișoara trebuia să dispute partida cu Turris Turnu Măgurele cu porțile închise, iar conducerea clubului a făcut apel la fani, cărora le-a vândut niște bilete virtuale pentru a acoperi costurile meciului.

Până la decizia FRF-ului de a amâna toate partidele de fotbal, conducerea clubului de „pe Bega” au confirmat că 79 de suporteri au achiziționat biletele virtuale.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, duelul dintre Timișoara și Turris se va disputa la altă dată, stabilită ulterior de Federația Română de Fotbal.

În ultimul meci jucat, ASU Poli Timișoara a pierdut partida din deplasare cu Concordia Chiajna, 1-2. În urma înfrângerii, „alb-violeții” rămân pe locul 11, cu 32 de puncte și mai au doar șanse matematice la promovarea în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Turris Turnu Măgurele a câștigat meciul din deplasare cu Farul Constanța, 1-0 și continuă să se lupte pentru promovarea în prima ligă din România.

  • 3 este locul pe care Turris Turnu Măgurele îl ocupă în Liga 2, cu 39 de puncte
ADVERTISEMENT
Tags: