News

Gestul emoționant al unor copii din Cluj! Cum au încercat să-și ajute prietenul bolnav de cancer

20.08.2020 | 08:44
Gestul emotionant al unor copii din Cluj Cum au incercat sasi ajute prietenul bolnav de cancer
ADVERTISEMENT

Se spune că prietenii adevărați sunt acolo pentru tine în momentele în care ai mai multă nevoie de ei și nu se dau în lături de la nimic când vine vorba să îți sară în ajutor. Cel mai grăitor exemplu întâlnit recent vine din Cluj, unde trei copii au ieșit în stradă pentru a le oferi limonadă trecătorilor.

Nu din dorința de a se îmbogăți peste noapte, ci dintr-o cauză nobilă, care în ziua de astăzi mai poate izvorî doar din sufletele pure și inocente ale celor mici. Și-au propus ca în felul acesta să strângă bani pentru un prieten aflat în suferință.

ADVERTISEMENT

Se luptă de ceva timp cu un cancer agresiv, iar familiei îi este imposibil să acopere costurile necesare spitalizării și tratamentului. De aceea, oamenii care se opresc în dreptul standului amplasat pe Calea Florești primesc limonadă gratis și sunt îndemnați să doneze pentru vecinul lor.

Trei copii din Cluj oferă limonadă trecătorilor pentru a-și ajuta prietenul bolnav de cancer

Acești copilași și-au adunat forțele să ajute un prieten la nevoie, vecin cu ei, care se lupta cu o boală cruntă – cancerul. Nu refuzați paharul cu limonadă!

ADVERTISEMENT

Donați cât puteți. Felicitări micuților! P.S. Limonada e super gustoasă”, a scris pe contul personal de Facebook o femeie care i-a fotografiat pentru a le face cunoscută cauza.

Imediat, postarea a primit zeci de like-uri din partea clujenilor, impresionați până la lacrimi de gestul copiilor. În plus, aceștia au promis că vor merge să guste limonada și, bineînțeles, să doneze pentru prietenul bolnav de cancer.

ADVERTISEMENT
Tags: