Sport

Gestul emoționant făcut de Lionel Messi pentru un fan de 100 de ani! Clipul video a devenit viral pe internet

Lionel Messi, proaspăt câștigator al Copei America, a făcut un gest emoționant pentru unul din cei mai loiali fani ai lui.
15.07.2021 | 13:05
Gestul emotionant facut de Lionel Messi pentru un fan de 100 de ani Clipul video a devenit viral pe internet
ADVERTISEMENT

Lionel Messi tocmai ce a câștigat Copa America cu Argentina în fața marii rivale, Brazilia. Jucătorul Barcelonei a făcut un gest emoționant pentru unul din cei mai loiali fani ai lui. Acesta i-a trimis un clip video în care îl salută pe cel care și-a notat fiecare gol al jucătorului sud-american de când acesta a debutat. Nelo Mastrangelo, în vârstă de 100 de ani, nu i-a venit să creadă când Messi a început să-i vorbească.

Povestea bătrânelului a ajuns repede la urechile lui Messi, iar răspunsul acestuia n-a întârziat să apară. Julian, nepotul lui Nelo, a publicat filmulețul iar acesta a devenit viral pe internet.

ADVERTISEMENT

„Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci”

„Hei! Ce faci? Povestea ta a ajuns la mine și mi se pare incredibilă. Nici eu nu mi-am salvat golurile în modul cum ai făcut-o tu. Pentru lucru ăsta vreau să știi că te îmbrățisez cu drag, îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci. Cât despre viitor, îți doresc tot binele din lume, ne mai vedem!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juego La Última Y Me Voy (@julian.mc98)

”Nu-mi spune că este Messi!”, ”Este Messi şi te salută!”, ”Şi unde este? Aici, acasă?!”, ”Nu, este acasă la el, la Barcelona”, a fost dialogul inedit dintre Hernan şi nepotul său. „Te iubesc! Îţi mulţumesc din suflet”, i-a transmis nepotul lui Hernan lui Messi.

ADVERTISEMENT

”Mereu te-am urmărit și te voi urmări în continuare” a continuat bătrânelul. Acesta a emigrat în Italia, fiind născut in Benito Juarez, din Mexic. Omul în vârsta de 100 de ani a mai trecut prin Tandil și locuiește acum în Vicente Lopez, o provincie din Buenos Aires.

Nelo nu cunoaște tehnologia și nici telefonul nu îl mai folosește. Când nu poate să vadă un meci al Barcelonei, acesta îl cheamă pe nepotul său pentru a îl întreba câte goluri a marcat Messi pentru a le nota pe carnețel.

ADVERTISEMENT

Singurul regret pe care bătrâneul îl are este același pe care îl au milioane de oameni. Ratarea Cupei Mondiale din 2014, când Argentina a pierdut cu 0-1 în fața Germaniei, iar Messi nu a reușit să marcheze.

Lionel Messi, aproape de Balonul de Aur cu numărul 7

Lionel Messi s-a impus dumincă dimineața în finala Copei America și și-a adjudecat astfel primul trofeu cu naționala Argentinei și a rupt astfel „blestemul” care data de 28 de ani. „Este un meci care va rămâne în istorie.

ADVERTISEMENT

Încă nu realizăm că suntem campioni, nu conștientizăm ceea ce am reușit în această seară. Cred că a fost un meci care va rămâne în istorie.

Nu doar pentru că am câștigat Copa America, ci și pentru că am învins Brazilia la ei acasă!” .

  • Lionel Messi este cotat cu prima șansă la Balonul de Aur după succesul din Copa America, acesta având o cotă de 1,50.
  • 33 de goluri și 14 asisturi are Lionel Messi în acest an competițional.
ADVERTISEMENT
Tags: