Life
notix pixel id

Gestul emoționant pe care l-a făcut înainte de sărbători Beni, fiul de suflet al familiei Sterp

În pragul sărbătorilor de iarnă, familia Sterp a pregătit o surpriză copiilor nevoiași. Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, a dat și el o mână de ajutor, iar gestul său i-a impresionat pe toți.
16.12.2021 | 18:26
Gestul emotionant pe care la facut inainte de sarbatori Beni fiul de suflet al familiei Sterp
Gestul emoționant pe care l-a făcut înainte de sărbători Beni, fiul de suflet al familiei Sterp. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Familia Sterp este una dintre cele mai apreciată din showbiz. Ori de câte ori este nevoie toți sar să-și ajute semenii cu tot ce pot.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Iancu Sterp și Beni s-au gândit să le facă o surpriză copiilor nevoiași așa că vor merge să împartă cadouri.

ADVERTISEMENT

Gestul făcut însă de Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, i-a impresionat pe toți.

Gestul emoționant pe care l-a făcut înainte de sărbători Beni, fiul de suflet al familiei Sterp

Iancu Sterp și Beni s-au pus pe treabă înainte de Crăciun. Familia Sterp a decis să le facă o bucurie copiilor sărmani și cărora părinții nu le pot oferi prea multe. Cei doi s-au pregătit cum trebuie. Au împodobit mașina cu luminițe și alte accesorii, apoi au stabilit și ce cadouri să cumpere.

În momentul în care discutau unde ar trebui să meargă, Beni a făcut un gest emoționant. Băiatul de suflet al familiei Sterp a venit cu un plic în care avea toate economiile sale.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că vrea să cumpere cadouri cu toți banii pe care i-a adunat muncind. A avut însă și o rugăminte pentru fratele lui Culiță Sterp.

“Să mergem și la creșă!

Unde la creșă!

La Pui!

Mergem și acolo, ai prieteni? Sunt mulți? Lasă că și noi o să luam multe pachete”, a fost dialogul celor doi.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a făcut și un anunț pe rețelele de socializare pentru toți cei care vor să-i sprijine. Deja mai mulți prieteni l-au anunțat că vor să facă donații pentru copiii sărmani.

“Am stabilit și data când o să distribuim cele mai multe pachete, adică pe 20 înainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

O să fim și noi acasă cu familia, însă înainte de Crăciun 2-3 zile o să distribuim. O să le băgăm în Jeep pe toate. M-a sunat și un prieten și vrea să ofere și el niște pachete.

ADVERTISEMENT

A făcut și Beni 200 de lei să ia pachete de la o doamna. Noi o să punem să luam și mai multe. O să fie totul transparent, îmi convine să primim cât mai multe pachete”, a anunțat fratele lui Culiță Sterp.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE