News

Gestul extrem al unui bărbat din Vaslui. Și-a pus capăt zilelor într-un mod incredibil

06.01.2021 | 21:10
Gestul extrem al unui barbat din Vaslui Sia pus capat zilelor intrun mod incredibil
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 46 de ani din judeţul Vaslui s-a înjunghiat în piept după un conflict în familie. Incidentul a avut loc miercuri seara, în localitatea vasluiană Gura Văii.

Din păcate, echipajul medical ajuns în scurt timp la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

ADVERTISEMENT

La sosirea acestuia, victima prezenta o plagă înjunghiată la nivelul pieptului și era deja în stop cardio-respirator.

Un bărbat de 46 de ani s-a înjunghiat în piept după o ceartă în familie

Întrucât manevrele de resuscitare nu au avut un rezultat favorabil, echipajul medical s-a văzut nevoit să declare decesul bărbatului. Potrivit rudelor, ar fi recurs la acest gest extrem în urma unui conflict în familie.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

Înjunghiat mortal, după o glumă făcută la o petrecere

O glumă proastă s-a terminat cu o crimă înfiorătoare în Prahova. Cătălin, un tânăr de 22 de ani, tată a doi copii, a fost înjunghiat şi și-a dat ultima suflare în ambulanță, în drum spre spital.

ADVERTISEMENT

Cei care l-au atacat au încercat să convingă echipajele de urgenţă că bărbatul ar fi încercat să se sinucidă, însă acestea au solicitat intervenția oamenilor legii.

Ulterior, unul dintre agresori, în vârstă de 20 de ani, a fost reţinut sub acuzaţia de omor. Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, când Andrei Cătălin se aflase la o petrecere care s-a transformat brusc în scandal, după ce un alt tânăr şi-a scuturat, probabil în glumă, ţigara în paharul său.

ADVERTISEMENT

După câteva replici dure, băiatul a părăsit locul, însoţit de un văr. Pe stradă, amândoi au fost loviţi din toate părţile fără să mai aibă posibilitatea de a riposta. Speriați de fapta pe care o comiseseră, atacatorii au sunat după ajutor.

Pentru Cătălin avea să fie prea târziu. Tânărul s-a stins chiar în ambulanță, în timp ce era transportat la spital. În scurt timp a fost demarată o anchetă, iar un tânăr în vârstă de 20 de an a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de omor.

ADVERTISEMENT
Tags: