Fotbal international

Gestul extrem pe care îl va face Andrea Bocelli dacă se califică Roma

01.05.2018 | 14:41
Gestul extrem pe care îl va face Andrea Bocelli dacă se califică Roma
Andrea Bocelli e fan Inter, dar promite un gest extrem dacă Roma va scoate pe Liverpool

Celebrul cântăreţ şi cantautor italian Andrea Bocelli a făcut o promisiune în cazul în care Roma va reuşi o nouă răsturnare de rezultat incredibilă în faţa lui Liverpool. Giallorossi au reuşit deja un miracol, după 1-4 pe Nou Camp, în faţa Barcelonei, victorie cu 3-0 la retur, pe Olimpico.

Şi acum Roma pleacă tot de la trei lungimi handicap, după ce în minutul 80 la Liverpool era condusă cu 5-0. Vedeta fără vedere promite că dacă Roma va reuşi să întoarcă şi pe Liverpool se va arunca la miezul nopţii într-una din fântânile din capitala Italiei.

Andrea Bocelli a orbit la 12 de la o lovitură primită în timp ce juca fotbal

“Sunt interist de mic copil, însă ceea ce a reuşit Roma în faţa Barcelonei a fost ceva fantastic. De aceea promit să mă arunc la miezul nopţii în fântână sau să cânt Grazie Roma, celebra melodie a compozitorului suporter al echipei, Venditti”

Andrea Bocelli s-a născut în urmă cu 59 de ani cu probleme serioase legate de vedere, medicii avertizând-o pe mama sa înainte de a veni pe lume că este pericol real de malformaţie şi că ar fi mai bine să avorteze, ceea ce mama lui a refuzat. A orbit complet la 12 ani, în timp ce juca portar într-un meci cu prietenii. A primit o lovitură puternică în ochi. A făcut hemoragie cerebrală, din care a fost salvat, dar vederea nu i-a mai putut fi redată niciodată de atunci.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri