Fotbal international

Gestul fabulos al lui Lionel Messi de la Mondiale! Abia acum s-a aflat ce s-a petrecut la Argentina – Croația 0-3

17.12.2018 | 21:05
Lionel Messi a făcut cadou croaților 30 de tricouri cu autograf

După ce Argentina pierdea umilitor în grupe la Mondial, 0-3 în fața Croației, Lionel Messi avea să le transmită un mesaj adversarilor. Prin intermediul colegului său de la FC Barcelona, Ivan Rakitic, starul Argentinei trimitea în vestiarul croaților 30 de tricouri semnate cu următorul mesaj: “jucați cel mai frumos fotbal de la Mondial”.

Gestul lui Lionel Messi s-a aflat abia acum, iar cel care a făcut dezvăluirea a fost Domagoj Vida, care a povestit pestru o publicație din țara sa gestul starului Barcelonei. Pentru că mulți dintre jucătorii croați au vrut un tricou cu autograful său, Lionel Messi a făcut mai mult de atât. Argentinianul a trimis în vestiarul Croației 30 de tricouri cu semnătura sa.

Lionel Messi, gest superb la finalul partidei Argentina – Croația 0-3! “Messi ne-a trimis 30 de tricouri semnate, fiecare jucător a primit câte unul”

“Messi ne-a trimis 30 de tricouri semnate, fiecare jucător a primit câte unul. Ne-a transmis prin intermediul lui Rakitic că a fost impresionat de modul în care am jucat și de cum am luptat. A mai spus că am jucat cel mai frumos fotbal de la turneul final”, a povestit apărătorul croat de la Beșiktaș, Domagoj Vida.

Lionel Messi a părăsit terenul cu capul plecat, după ce Argentina a fost umilită de Croația la Mondial

Argentina – Croația 0-3 a fost partida care a dat emoții mari de calificare sud-americanilor. Și totuși în ultima etapă din grupe, Argentina lui Messi a reușit calificarea, după ce a învins pe Nigeria cu 2-1, iar Croația a trecut de Islanda cu același scor. Cele două naționale au avut însă trasee total opuse. În timp ce Argentina lui Messi a ieșit în optimi la Mondialul din Rusia, eliminată de Franța cu 4-3, Croația a avut cel mai bun parcurs din istorie și a jucat finala competiției. Franța i-a învins în finală cu 4-2 pe croați și s-a încoronat a doua oară campioană a lumii.

  • 128 de partide are Lionel Messi în tricoul naționalei Argentinei
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri