Life

Gestul făcut de Ben Affleck la Premiile Grammy în fața lui Jennifer Lopez. Actorul s-a făcut de râs

Ben Affleck și Jennifer Lopez sunt din nou în centrul atenției. De această dată, gestul făcut de actor la Premiile Grammy i-a amuzat pe cinste pe internauți.
07.02.2023 | 08:32
Gestul facut de Ben Affleck la Premiile Grammy in fata lui Jennifer Lopez Actorul sa facut de ras
Gestul făcut de Ben Affleck la Premiile Grammy în fața lui Jennifer Lopez. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gala decernării premiilor Grammy s-a lăsat cu o serie de un val de critici, iar vizat direct a fost chiar actorul Ben Affleck.

Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Ben Affleck la decernarea premiilor Grammy

Știm prea bine că Jennifer Lopez și Ben Affleck au o relație destul de controversată. S-au despărțit, s-au reîmpăcat, iar anul trecut au decis să se și căsătorească.

ADVERTISEMENT

După cum era de așteptat, cuplul a fost și el prezent la gala decernării premiilor Grammy, însă ipostazele în care actorul a fost surprins sunt de-a dreptul copioase.

Nu puțini sunt cei care s-au amuzat pe seama sa, cea mai mare parte dintre internauți susținând că acesta s-a făcut de râs.

ADVERTISEMENT

Ce au surprins, de fapt, camerele? Surprinzător este faptul că în momentul în care știa că este filmat, Ben Affleck era tot un zâmbet.

Acesta o îmbrățișa pe Jennifer Lopez și nu rata niciun moment în care să demonstreze cât de ”fascinat” e de soția sa. Menționăm faptul că artista a urcat pe scenă pentru a prezenta un premiu.

ADVERTISEMENT

Mai apoi însă, au fost și camere de filmat pe care actorul nu le-a văzut. Acestea au fost cele care l-au surprins pe Ben Affleck în ipostaze nu tocmai confortabile, cel puțin nu pentru soția sa.

Paparazzi l-au filmat pe actor extrem de plictisit, putem spune chiar indiferent. Privirea acestuia transmite destul de multe, iar asta a fost fix pe deliciul internauților.

ADVERTISEMENT

Ben Affleck, făcut praf de internauți după imaginile de la premiile Grammy

Imaginile cu Ben Affleck de la gala decernării premiilor Grammy au devenit virale pe internet și nu e de mirare. În doar câteva ore au apărut și o serie de meme-uri pe internet cu acesta, iar asta nu este tot.

Comentariile fanilor sunt de-a dreptul savuroase. Mulți spun că actorul se afla mai degrabă la dentist decât la o gală.

De asemenea, au fost și internauți care au mai spus că acesta părea că este la un pas distanță de o criză de plâns.

Iar remarcile nu se opresc aici, pentru că unele persoane susțin că cel mai probabil actorul nu și-ar fi dorit să fie acolo.

”Ben, clipește daca ești bine!”; ”Ben Affleck cred că ar vrea să fie oriunde în altă parte decât în primul rând la Grammy-uri”; ”Ben Affleck ar prefera să fie mai degrabă la dentist decât la Grammy-uri”;

”De ce arată Ben Affleck ca și cum mai are un pic și va începe să plângă?”, sunt doar o parte dintre comentariile care fac înconjurul internetului.

ADVERTISEMENT