Life

Gestul făcut de Carmen Grebenișan după eliminarea Alexandrei Porkolab de la Survivor. Ce i-a spus Faimoasa la ureche

Carmen Grebenișan a făcut un gest complet neașteptat după eliminarea Alexandrei Porkolab de la Survivor. Ce i-a spus Faimoasa la ureche?
23.05.2023 | 11:02
Gestul facut de Carmen Grebenisan dupa eliminarea Alexandrei Porkolab de la Survivor Ce ia spus Faimoasa la ureche
Gestul făcut de Carmen Grebenișan după eliminarea Alexandrei Porkolab de la Survivor. Sursă foto: Instagram, captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gest neașteptat la Survivor România după eliminarea Alexandrei Porkolab. Carmen Grebenișan a avut o reacție complet neașteptată. Mulți fani ai show-ului de la Pro Tv au rămas surprinși după întreaga scenă.

Gestul făcut de Carmen Grebenișan după eliminarea Alexandrei Porkolab

A fost o seară de foc la Survivor România în ediția de luni, 23 mai. Alexandra Porkolab a fost eliminată, iar semifinaliștii care au rămas în competiție sunt Carmen Grebenișan, Dan Ursa, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag.

ADVERTISEMENT

Publicul a fost cel care a decis că a venit momentul ca Alexandra Porkolab să plece acasă. Fosta Războinică a adunat cele mai puține voturi, drept urmare, a fost eliminată. Momentul a fost oricum unul cât se poate de emoționant.

Cu atât mai mult, gestul făcut de Carmen Grebenișan avea să îi uimească pe concurenți, dar și pe telespectatori. Deși cele două nu au interacționat prea mult la Survivor România, iată că eliminarea a adus câteva surprize.

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan i-a șoptit la ureche Războinicei niște cuvinte cu adevărat memorabile. Iar Alexandra Porkolab a avut și ea un răspuns pe măsură. ”Cea mai puternică mămică. Mă bucur că am ajuns să te cunosc acum mai bine, în ultimul timp”, i-a spus Carmen.

”Cu siguranță o să ne auzim acasă”, a fost răspunsul dat de Alexandra Porkolab. Deși nu ar fi vrut să părăsească competiția, Războinica spune că a avut multe de învățat din ultimele luni petrecute în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

După anunțul făcut de Daniel Pavel, în urma căruia a aflat că a fost eliminată, Alexandra Porkolab a confirmat lecția primită. Aceasta susține că a plecat din țară ca o persoană fragilă și sensibilă.

Lecția primită de Alexandra Porkolab după Survivor România

După Survivor România, lucrurile avea să se schimbe. Alexandra Porkolab spune că este o femeie mult mai puternică, dar și mai hotărâtă. De asemenea, deși a fost eliminată înainte de marea finală, aceasta spune că se simte norocoasă.

ADVERTISEMENT

Și-a dorit enorm să trăiască experiența din Republica Dominicană și iată că a și reușit să facă acest lucru. „Las în urmă o Alexandra temătoare, fragilă, foarte sensibilă, așa cum auzeam adesea acasă, și plec de aici o femeie hotărâtă, puternică și sigură pe ea.

A fost visul meu și simțeam că voi fi și eu aici și o să trăiesc lucrurile astea. Dacă adesea spun că nu sunt norocoasă, de data asta am fost norocoasă. Aveam nevoie să trăiesc lucrurile astea”, a spus Alexandra Porkolab, cu lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT