News

Gestul făcut de criminalul din Alba-Iulia după ce și-a spânzurat copilul. Cu cine a vorbit la telefon

Gestul făcut de criminalul din Alba-Iulia imediat după ce și-a spânzurat copilul, în momentul în care a pus mâna pe telefon.
28.03.2023 | 09:11
Gestul facut de criminalul din AlbaIulia dupa ce sia spanzurat copilul Cu cine a vorbit la telefon
Gestul făcut de criminalul din Alba. Foto: Aktual24
ADVERTISEMENT

Gestul făcut de criminalul din Alba-Iulia i-a șocat pe polițiștii care au discutat cu acesta, imediat după ce și-a spânzurat copilul. Bărbatul, care ar fi fost deprimat, i-a mințit pe polițiști că fiul său este în viață și că nu intenționează să-i facă nimic.

Gestul făcut de criminalul din Alba-Iulia

Potrivit Gândul, polițiștii au intrat în apartamentul unde se afla criminalul spânzurat alături de fiul său de un an, și au constatat că micuțul era mort de mai bine de trei ore. Bărbatul s-a spânzurat imediat după ce a discutat la telefon cu polițiștii, care îl căutaseră după ce mama băiatului ucis sunase la 112.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au vorbit cu criminalul Bogdan Radu, în vârstă de 27 de ani, la telefon, în timp ce copilul era deja mort. Mai mult, bărbatul era calm în timp ce le povestea polițiștilor că băiatul său este bine, cu toate că era deja spânzurat. Conform sursei citate, Poliția a fost alertată în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01:14, de către o femeie.

Femeia le-a transmis oamenilor legii că fiul său, Dominic, a fost luat de tată și nu mai știe nimic de acesta. În condițiile în care femeia era despărțită de tatăl băiatului, aceasta transmitea că are motive reale de îngrijorare, mai ales că cei doi se certaseră violent pe internet.

ADVERTISEMENT

Detaliile au ajuns la ora 1:25 noaptea la un echipaj de Poliție, care a primit numărul de telefon al lui Bogdan Radu, precum și ultima sa adresă cunoscută. La ora 1:28 polițiștii l-au sunat pe bărbat, dar acesta nu a răspuns. La 1:30 au ajuns la bloc și au sunat la interfon, iar în cele din urmă Bogdan Radu a sunat înapoi la ora 1:46 și a stat la povești cu polițiștii.

La telefon le-a transmis polițiștilor că băiatul e bine, însă aceștia nu l-au crezut pentru că nu auzeau plânsetele acestuia. Când i-au transmis că vor urca la el în casă, bărbatul a închis telefonul, brusc. După ce în intervalul 1:48 – 2:10 polițiștii au sunat de 13 ori la interfon, în cele din urmă un vecin le-a dat drumul în imobil la ora 2:10.

ADVERTISEMENT

În primă fază polițiștii au bătut la ușă, însă pentru că nimeni nu au răspuns au decis să verifice din nou în baza de date să vadă dacă au adresa corectă. În acte, Bogdan Radu locuia în altă parte, lucru care a creat confuzie. A fost trimis un echipaj și la cealaltă adresă, însă nici acolo nimeni nu a răspuns, deși a fost găsit un autoturism înmatriculat pe numele unei rude a lui Radu.

În cele din urmă oamenii legii au decis să-l sune pe proprietarul apartamentului unde se pare că Radu locuia în chirie. Se întâmpla la ora 2:36, moment în care i-au cerut acestuia acordul să spargă ușa. Proprietarul s-a opus, susținând că ușa e metalică și spargerea ei va produce daune.

ADVERTISEMENT

Mai mult, bărbatul a declarat că-l cunoaște pe Bogdan Radu și acesta nu ar fi în stare să-i facă rău copilului. Pentru că locuia la Turda, a decis să vină personal să deschidă ușa, însă acest lucru a durat multe ore. Acesta a ajuns la apartament la ora 3:50 noaptea, însă nu a reușit să deschidă ușa, pentru că Bogdan Radu lăsase cheia în broască.

Inevitabilul s-a produs și un echipaj ISU a ajuns la fața locului la ora 4:04, și ușa a fost spartă. Scena găsită a fost de groază: atât Bogdan Radu, cât și fiul său, erau spânzurați de o bară pentru tracțiuni, montată între tocul ușii de la intrare și de la baie. Cei doi erau morți de mult, astfel că salvatorii nu au avut ce să facă. Se pare că relația dintre Bogdan Radu și femeia care-i făcuse un copil era zbuciumată.

ADVERTISEMENT