Life

Gestul făcut de Culiță Sterp pentru Daniela Iliescu, înainte să nască. Cum a surprins-o cântărețul pe iubita lui

Gestul făcut de Culiță Sterp pentru Daniela Iliescu, înainte ca aceasta să devină mamă, a surprins-o pe tânără, care le-a arătat și urmăritorilor de pe Instagram.
10.06.2021 | 12:10
Gestul facut de Culita Sterp pentru Daniela Iliescu inainte sa nasca Cum a surprinso cantaretul pe iubita lui
Gestul făcut de Culiță Sterp pentru Daniela Iliescu, înainte să nască. Cum a surprins-o cântărețul pe iubita lui. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt tot mai aproape de cel mai important eveniment din viața lor, și anume nașterea primului lor copil. Cântărețul a surprins-o pe iubita lui înainte să devină mămică.

Medicii au estimat că bebelușul Danielei Iliescu va veni pe lume astăzi, 10 iunie, așa că ea și fostul concurent Survivor România așteaptă cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

Gestul făcut de Culiță Sterp pentru Daniela Iliescu, înainte să nască

Culiță Sterp a renunțat la competiția Survivor România pentru a-i fi alături iubitei sale însărcinate în momentul în care primul lor copil va sosi pe lume.

Cântărețul i-a fost alături încă de când a venit acasă și a încercat să recupereze cele cinci luni în care a fost plecat în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu a fost surprinsă de iubitul ei cu un buchet imens de flori. Tânăra le-a arătat și urmăritorilor de pe Instagram cât de atent este artistul cu ea, așa că a postat fotografia pe story.

Daniela Iliescu, cadou de la Culiță Sterp
Daniela Iliescu, cadou de la Culiță Sterp. Sursa foto: Instagram

Culiță a cerut de multe ori să fie eliminat din cadrul competiției de la Kanal D în ultimele săptămâni. Atunci când a plecat în Dominicană, artistul nu știa că show-ul se va prelungi.

ADVERTISEMENT

În final, producătorii l-au înțees și l-au lăsat să meargă acasă, alături de iubita lui care așteaptă un copil. Mai mult, descalificarea nu i-a afectat salariul din competiție, după cum a recunoscut într-un vlog.

În afară de suma integrală care îi revine după participarea la Survivor, Culiță a mai primit și 1.000 de euro cadou, ca să-i cumpere ceva băiețelului atunci când se va naște.

ADVERTISEMENT

Adevărul despre relația dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au fost colegi de liceu, iar artistul a recunoscut că era îndrăgostit de ea încă de atunci.

Fostul Faimos a recunoscut că îi plăcea foarte mult de ea, dar era prea rușinat ca să-și exprime sentimentele.

„Noi am fost în aceeași clasă. Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă.

(…) Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun”, a mărturisit Culiță Sterp în cadrul unui vlog pe YouTube.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează un cuplu încă de pe vremea când artistul era căsătorit cu Carmen de la Sălciua. Chiar cântăreața a confirmat acest lucru, la un moment dat.

Cu toată că ea și fostul concurent Survivor România s-au despărțit cu scandal, Carmen de la Sălciua nu poartă pică nimănui și speră ca Daniela să-l ajute să devină bărbatul responsabil care trebuie să fie, mai ales că va avea un copil.

ADVERTISEMENT