Life

Gestul făcut de DOC în fața lui Kamara după eliminarea de la Survivor România. Ada Dumitru a rămas și ea surprinsă

DOC a fost eliminat de la Survivor România. Artistul a făcut însă un gest neașteptat în fața lui Kamara, care i-a uimit pe mulți.
16.03.2023 | 10:47
Gestul facut de DOC in fata lui Kamara dupa eliminarea de la Survivor Romania Ada Dumitru a ramas si ea surprinsa
Gestul făcut de DOC după eliminarea de la Survivor România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

DOC a fost eliminat de la Survivor România 2023. Plecarea sa a venit fix într-un moment în care tensiunile atingeau cote maxime în echipa Faimoșilor. Cel mai probabil acesta este și motivul pentru care publicul a decis că artistul nu merită să meargă mai departe.

DOC, prima reacție după eliminarea de la Survivor România

În ediția de miercuri, 15 martie, la Survivor România am avut parte de emoții, dar și de tensiuni. A fost un traseu dificil și de asemenea, în echipa Faimoșilor au existat și incertitudini, având în vedere că la finalul serii aveam să aflăm cine pleacă acasă.

ADVERTISEMENT

Iată că Daniel Pavel a anunțat eliminarea lui DOC într-un final. El devenise de altfel și un concurent destul de controversat. În ultimele săptămâni a bifat mai multe conflicte majore, în special cu Kamara, dar și cu actrița Ada Dumitru. Și alți concurenți însă erau afectați de cele întâmplate.

Conflictul care i-a șocat pe mulți a fost cel în care DOC l-a adus în discuție și pe fiul lui Kamara. Atunci, cei doi artiști și-au spus cuvinte grele unul la adresa celuilalt. Au urmat și alte tensiuni în timpul traseelor, dar și în tribul lor, însă iată că acum lucrurile s-au mai liniștit.

ADVERTISEMENT

DOC spune însă că îți dorea să ajungă acasă, iar în ultimele săptămâni, oboseala, dar și stresul și-au spus cuvântul în cazul său. După ce Daniel Pavel a anunțat eliminarea sa, Faimosul a făcut câteva dezvăluiri complet neașteptate, dar și un gest care i-a uimit pe mulți.

Acesta susținea că se simte ușurat după ce a aflat că pleacă de la Survivor România. De asemenea, Faimosul a ținut să le mulțumească colegilor săi pentru tot. De altfel, el le-a mulțumit și Războinicilor pentru toate provocările din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Gestul făcut în fața lui Kamara și Ada Dumitru

„De vreo două săptămâni am obosit foarte rău și îmi doresc să ajung acasă, la fata mea și la soția mea și nu numai. Mă simt ușurat că acest drum a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet și dumneavoastră și Războinicilor pentru parcursul ăsta, a fost minunat”, a declarat DOC, după eliminarea de la Survivor România.

Iar seria dezvăluirilor nu s-a oprit aici, ci din contră. Faimosul a mai adăugat și că a avut ocazia să învețe alte lucruri la Survivor România 2023. De asemenea, dacă alți concurenți au fost dezamăgiți de eliminare, iată că DOC este acum liniștit cu el însuși.

ADVERTISEMENT

În cazul în care nu ar fi fost eliminat, spune artistul, cel mai probabil nu ar mai fi știut cum să depășească următoarele săptămâni. Astfel, lucrurile s-au aranjat destul de bine pentru el, după cum a spus chiar acesta care se simte cât se poate de împăcat cu el.

Ce i-a șocat pe mulți însă a fost reacția lui DOC după eliminare. Deși a avut conflicte majore cu Ada Dumitru și Kamara, asta nu a ai contat deloc. Artistul i-a îmbrățișat pe cei doi Faimoși, imediat după ce a aflat că va pleca din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT