News

Gestul făcut de doi polițiști care a devenit viral pe Internet. Au ajutat un copil să ajungă de urgență la spital

11.09.2019 | 16:56
Gestul facut de doi politisti care a devenit viral pe Internet Au ajutat un copil sa ajunga de urgenta la spital

Gestul făcut de doi polițiști care a devenit viral pe Internet stârnește ropote de aplauze. Printre oamenii care au comentat a ieșit în evidență un mesaj: „Așa arată și se comportă polițiștii eroi, aceștia sunt polițiștii pe care vrem să îi stimăm, să îi respectăm și să îi ajutăm. Aceștia sunt oameni adevărați”. Totul a plecat de la postarea unui utilizator pe Facebook. Adrian Lăceanu a povestit cum a fost nevoit să ajungă de urgență cu copilul la spital și modalitatea prin care a fost ajutat de polițiști.

Gestul făcut de doi polițiști care a devenit viral pe Internet

„Ieri am avut neplacerea sa ajungem cu cel mic la Grigore Alexandrescu, deoarece a dorit sa vada ce e mai tare, poarta metalica sau capul lui. Cum rezultatul este de asteptat, ca doar nu a jucat Romania cu Malta, Andru a avut de suferit. Dupa oprirea sangerarii am bagat baiatul in masina si hai rapid la spital, cu avarii dar circuland regulamentar.

Dupa 2 semafoare hop si un echipaj, sa ma atentioneze de avarii. Le-am explicat ce a patit baiatul si ca nu am vrut sa solicitam ambulanta pentru ca si asa sunt putine ambulante in Bucuresti, iar reactia lor de admirat, a fost sa-i urmez escortandu-ne pana la spital. Multumim pentru gestul facut”, a scris utilizatorul pe o rețea de socializare. Pentru că mesajul s-a viralizat pe internet, Ministerul Afacerilor Interne a decis să-i facă și cunoscuți pe cei doi polițiști pe care toată lumea îi aplauda la scenă deschisă

Silviu și Sorin veneau de la un accident și mergeau spre Piața Presei Libere, unde au fost repartizați în acea zi. La…

Gepostet von Ministerul Afacerilor Interne, Romania am Mittwoch, 11. September 2019

Au ajutat un copil să ajungă de urgență la spital

„Silviu și Sorin veneau de la un accident și mergeau spre Piața Presei Libere, unde au fost repartizați în acea zi. La ieșire din Pasajul Obor au văzut o mașină, cu luminile de avarie în funcțiune, care se strecura printre celelalte autovehicule din trafic.
– Sigur se întâmplă ceva, a spus Silviu. Hai să vedem!
La primul semafor i-au ajuns din urmă.
– Bună ziua! De ce mergeți cu avariile? S-a întâmplat ceva?
– Copilul meu s-a lovit la cap și sunt în drum spre spital! E aici, pe bancheta din spate, nu știu cât de grav e! Sunt disperat, mă înțelegeți?
– La Grigore Alexandrescu mergeți?
– Da! N-am mai sunat la salvare pentru că suntem destul de aproape.
– Mergeți după noi! Vă însoțim până la spital. O să pornim semnalele luminoase și o să o luăm pe linia de tramvai ca să ajungem mai repede.

După câteva minute, ajung în fața spitalului, iar polițiștii le indică părinților pe unde să intre spre camera de gardă.
Gestul lui Silviu și Sorin este unul simplu, dar care dovedește că există și polițiști care își înțeleg menirea, aceea de a fi mereu alături de oameni și de a întinde o mână de ajutor celor aflați într-o situație dificilă.
Domnule Adrian Laceanu, doamnă Stanica Milena, ei sunt polițiștii cărora le-ați adresat mulțumirile dumneavoastră. Permiteți-ne să le alăturăm și pe-ale noastre! Mulțumim, Silviu și Sorin, pentru modul exemplar în care vă faceți meseria!”, a fost postarea Ministerului

 

Tags: