Life

Gestul făcut de Florin Piersic față de Mihai Bendeac pe holurile unui teatru. Fostul jurat de la iUmor a rămas surprins: ”O întâmplare care m-a rupt”

Gestul făcut de Florin Piersic față de Mihai Bendeac. Cei doi au fost protagoniștii unei adevărate scene pe holurile unui teatru.
18.05.2023 | 15:27
Gestul facut de Florin Piersic fata de Mihai Bendeac pe holurile unui teatru Fostul jurat de la iUmor a ramas surprins O intamplare care ma rupt
Gestul făcut de Florin Piersic față de Mihai Bendeac. Foto Colaj Fanatik / Capturi Facebook
ADVERTISEMENT

Gestul făcut de Florin Piersic față de Mihai Bendeac a uimit. Ce a putut să facă celebrul actor pe holurile unui teatru pentru a-l surprinde cu adevărat pe fostul jurat iUmor.

Gestul făcut de Florin Piersic față de Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a avut o întâlnire emoționantă cu Florin Piersic după mulți ani. Fostul jurat de la iUmor a rămas profund impresionat de acest moment.

ADVERTISEMENT

Acesta a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care a povestit detaliile întâlnirii sale cu Florin Piersic. Totul s-a întâmplat la Timișoara, iar Mihai Bendeac are și un moment video cu întâmplarea care l-a marcat.

Florin Piersic i-a dezvăluit că a încercat să ia legătura cu el în ultimii ani dar nu a reușit. Mihai Bendeac a dat vina pe anumite persoane răuvoitoare care nu au vrut să aibă parte întâlnirea dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

„O ÎNTÂMPLARE CARE M-A RUPT. M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani.

Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine. Dar că persoane „binevoitoare” i-au spus că „nu mai vreau să știu” de dumnealui”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac, în genunchi în fața lui Florin Piersic

Mihai Bendeac a căzut în genunchi în fața maestrului și l-a numit cea mai mare vedetă a României. La rândul său, și Florin Piersic a avut numai cuvinte de laudă în fața acestuia.

Acesta chiar a spus că și Mihai Bendeac ar trebui să fie numit un maestru al artei sale. Celebrul actor l-a numit pe Mihai Bendeac drept un om și actor extraordinar.

ADVERTISEMENT

„Tu știi ce însemni pentru mine? Tu ai vrut să îmi pupi mie mâna? Dacă tu îmi spui mie maestre, eu cum să îți spun ție?

Păi tu ești o nebunie de om! Ești extraordinar! Ești adorabil!”, i-a spus Florin Piersic lui Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT