Life

Gestul făcut de Fulgy pentru o fată internată în același spital cu el. Fiul Clejanilor s-ar fi îndrăgostit

Se pare că Fulgy se simte foarte bine după ce a petrecut două săptămâni în spital. Mai mult, fiul Clejanilor și-ar fi găsit și o nouă prietenă.
21.06.2021 | 23:40
Gestul facut de Fulgy pentru o fata internata in acelasi spital cu el Fiul Clejanilor sar fi indragostit
Gestul făcut de Fulgy pentru o fată internată în același spital cu el. Fiul Clejanilor s-ar fi îndrăgostit Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fiul lăutarilor de la Clejani estet internat de două săptămâni la Spitalul Obregia din București, pentru reabilitare. Fulgy a fost dus acolo chiar de tatăl său, care l-a și reclamat la poliție. Artistul a depus o plângere împotriva acestuia pentru amenințare.

Tratamentul pare să-i priască tânărului, acesta simțindu-se deja mult mai bine. Surse din cadrul spitalului au declarat pentru ciao.ro, că Fulgy s-ar fi împrietenit cu o pacientă căreia îi scrie versuri.

ADVERTISEMENT

Gestul făcut de Fulgy pentru o fată internată în același spital cu el

Se pare că fiul Clejanilor se simte mult mai bine, după două săptămâni de tratament. Acesta și-ar fi găsit inspirația și ar fi început să scrie versuri pentru noi cântece, dar și unele pentru o pacientă care ar fi internată într-o altă secție.

 “La un moment dat, ar fi vorbit cu o fată, prin gard – ea aflându-se în curtea de lângă – despre ceea ce scrie. I-ar fi făcut o poezie, i-ar fi scris niște versuri, și i le-ar fi oferit prin gard. Din greșeală, sau poate de emoție, și-ar fi scăpat caietul chiar în curtea fetelor, rugând-o pe aceasta să i-l dea”, susțin surse, pentru CIAO.RO.

ADVERTISEMENT

Fulgy a fost internat după ce și-a amenințat tatăl

Ioniță a fost cel care și-a dat fiul pe mâna polițiștilor. Acesta nu a mai suportat comportamentul fiului său, care ajunsese să-l amenințe. Fulgy, în vârstă de 23 de ani, a fost implicat în mai multe scandaluri în ultima perioadă.  Băiatul a început să aibă probleme după ce a împlinit 18 ani. Chiar el a recunoscut că ajunsese dependent de jocuri de noroc și consuma droguri.

“Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică, mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara?! Cazino, femei, bătură și distracție”, spunea Fulgy.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai fost tratat și în trecut, chiar și într-o clinică din Spania. Viorica de la Clejani a recunoscut că primește pe contul de socializare foarte multe mesaje, unele de…condoleanțe.

“A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate așa ceva? (…) Lumea ne dorește răul și se bucură atunci când nu ne este bine! Sunt copiii mei și eu îi susțin așa cum sunt. Ăsta e copilul meu. Ce să fac acum, să îl omor? În țara asta nu vrea să mă vadă nimeni bine, dar dacă apari cu lucruri negative, atunci ești văzut și promovat. A greșit și asta e. Să mă lase toată lumea în pace!”, a spus mama lui Fulgy la Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT